Legendarni nemački DJ i producent Len Faki stiže nam 9. decembra na Berlinski Zid koji će se održati na Beogradskom sajmu sa početkom u 22h. Ovaj berlinac važi za jednu od najuticajnijih figura u svetu tehno muzike, svrstava se u pionire nemačkog tehno zvuka i oduvaće prestoničku publiku!

Berlinski Zid predstavlja koncept koji je do sada domaćoj publici uspešno prenosio duh nemačkog klabinga i kvalitetnog tehno zvuka uz pažljivo rađen audio/vizuelni spektakl koji ovaj događaj diže na svetski nivo.

Povodom predstojeće žurka domaći didžejevi, TKNO, Miloš Vujović i Concrete DJz, otkrili su nam trake kojima će srušiti Berlinski Zid.

Ulaznice možete kupiti na svim blagajnama Eventim Serbia, DD Tickets, GIGS TIX i ticketshop.rs.

TKNO

TKNO, trenutno jedan od najperspektivnijih domaćih producenata i didžejeva, svojim radom kupi impresije eminentnih izvodjača. Vlasnik etikete Tauten deo je scene elektronske muzike pre više od 15 godina, a kao TKNO slušali smo ga na Exitovoj Dance Areni i Amsterdam Dance Eventu, zatim klubovima Magdalena u Berlinu, Sugar Factory u Amsterdamu, i naravno Drugstore u Beogradu. Traka kojom ruši Berlinski Zid je ‘Aswan’.

Miloš Vujović

Član Tauten porodice, Miloš Vujović aktivno učestvuje u srpskoj underground DJ sceni već 15 godina. Rezident kluba Štab Pogon u Pančevu. Pored zapaženih setova na EXIT festivalu, radio je sa mnogim svetskim DJ imenima kao što su Cristian Varela, Sam Paganini, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio i mnogi drugi. Trenutno ima izdanja na etiketama kao što su Tauten, Sabotage Records i uskoro Atonal Records. Berlinski Zid ruši uz ‘Namaka’.

Concrete DJz

Bojan Vukmirović i Luka Concrete osnivači su ekipe koja 2003. osniva organizaciju, koja je do danas odgovorna za veliki broj žurki za pamćenje. Omiljena domaći techno dvojac Concrete DJz nastupa širom Srbije i regiona, a zapažene nastupe imali su i u Engleskoj, Velsu i Brazilu. Njihov stil je tehno, varirajući od mračnih bitova do pumpajućih ritmova kroz koje se prožimaju različiti elementi melodija, kombinujući zvuk u moćni i inteligentni miks. Za rušenje Berlinskog Zida Bojan preporučuje traku ‘Coherent’, a Luka ‘Outcry’.

Send this to a friend