Topljenje na Dnevnom Rejvu danas od 18h u klubu Rokanje

Ekipa Dnevnog Rejva vas poziva na jako topljenje od 18h u klubu Rokanje (Cetinjska 15) koje je sudeći po vremenskoj prognozi danas – svima preko potrebno!

Topićemo se ušuškani uz masne i seksi beatove dobro poznatog Marka Vukovića koji je u sastavu jednog od najangažovanijih i najsvestranijih elemenata pionirske ekipe beogradskog klabinga – Happy People. Nakon 15 godina vrtenja i produciranja traka ne da ne gubi gruv nego deluje kao da se sve vreme samo lagano zagreva za meč koji je tek pred njim. Takođe, tu je i mlada nada domaće tech-house scene Roxa, čiji prvi debi album izlazi 26. maja za Baikonur Recordings. Sa nama po prvi put biće ekipa iz Safe_House koja će kvalitetno zabeležiti žurku.

Organizatori su obezbedili kao i uvek free bure piva za one koji dođu ranije! Ulaz je 150 rsd, a takođe ćete moći da kupite karte i za letnje Topljenje po promotivnoj ceni od 950 rsd na koje nam dolazi legendarni Boris Brejcha. Dođite da se kvalitetno zagrejemo pred ludilo koje nas očekuje na leto!

Send this to a friend