Timo Maas dolazi u Zagreb na We Love Sound Festival

Velikan svetske elektronske muzike Timo Maas dolazi u Zagreb na festival «WELOVESOUND. Nemački DJ već 30 godina osvaja publiku širom sveta, a njegov prepoznatljivi stil oduševio je i brojne muzičke zvezde kao što su Madonna, Fatboy Slim i Depeche Mode. Muzički svet posebno je iznenadila saradnja s legendarnim Beatlesom Paulom McCartneyem na pesmi 1985 koja je Timu donela nominaciju za Grammy. Timo u Zagrebu nastupa na open air delu #WELOVESOUND festivala 3. juna na prostoru sportskog parka Mladost na Savi, a koji će okupiti neka od najvećih imena svetske DJ scene.

Timo Maas poznat je po specifičnoj povezanosti koju na svakom nastupu ostvari s publikom. Njegovi  nastupi ispunjeni snažnim plesnim ritmom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Timo je već 15 godina rezident DJ na jednom od najluđih partyja na Ibizi, legendarnom programu Circoloco u klubu DC10, a nastupao je i na svim većim festivalima širom sveta i Evrope. Tokom karijere sarađivao je s velikanima svetske house i techno muzike kao što su Kidnap Kid, Loco Dice i James Teej. Upravo je s Teejom Timo izdao svoje poslednje izdanje, Cuba EP koji plesnim latino ritmom osvaja svetske lestvice eletkronske scene.

#WELOVSOUND festival u Zagrebu okuplja neka od vodećih imena svetske i regionalne scene. Loco Dice, Chris Liebing, tINI, Timo Maas te Felver, Jogarde, ali i brojni drugi DJ-i pretvoriće na dva dana festivala Zagreb u evropsko party središte. Open air događaj održaće se na prostoru sportskog parka Mladost na Savi u subotu, 03.06. od 12 do 24 sata, a partiji u klubovima Johann Franck, Opera, The Best i Boogaloo održavaju se u noćnim satima 02. i 03.06. Impresivna imena te vrhunska produkcija svjetla i zvuka jamče spektakularan festival za pamćenje kojem je cilj postati tradicionalnim.

Festival koji glazbom širi dobre vibracije dio prihoda od prodanih ulaznica, koje se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, darovat će zakladi Znanje na djelu koja spaja obrazovni i poslovni svijet, pomaže mladima da stječu praktična znanja i dobe uvid svijet gospodarstva. Posebne cijene ulaznica vrijede za studente kao i za Early bird ulaznice. Festival se održava uz podršku Grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba.

Više informacija o festival možete pronaći na službenoj festivalskoj Facebook stranici ili Facebook eventu. Ulaznice možete potražiti ovde.

been surprise guest for Elrow party in London last night… have a look!!! Mad!

Posted by Timo Maas Official Page on Sonntag, 3. April 2016

Send this to a friend