Poznata figura beogradske muzičke i klupske scene, Tijana T nastupiće u podgoričkom klubu Bowling club strike 8. maja. Njoj će se za DJ pultom pridružiti Goran Ivanović.

Još od početka 2000-ih, kao autorka i voditeljka, Tijana je stvarala uticajne muzičke emisije na televiziji i radiju. Nekoliko godina ljudi su je prepoznavali kao “lice” Exit festivala. Spletom čudnih životnih okolnosti 2006. počinje izvođačku karijeru kao saradnik legendarnog njujorškog producenta Abe Duque-a. Zajedno imaju nekoliko popularnih vinil izdanja i njihov zajednički live act obišao je klubove i festivale širom sveta, Tijanin glas čuje se na izdanjima Gebruder Teichmann i Marc Houle-a. Tijana T je harizmatičan DJ, pušta sofisticiranu house i techno muziku i elegantno prevazilazi stilska ograničenja. Pored svojih maratonskih DJ setova u Beogradu, druga kuca joj je Berlin, a cesto nastupa po Evropi. U 2013. prvi put je kao DJ nastupala na We Love… žurci u legendarnom klubu Space na Ibizi, a 2014. donela joj je prvi buking u Berghain/Panoramabaru, trenutno najpoznatijem klubu na svetu, popularni Boiler Room Session i nastup u cuvenom njujorskom Output klubu.

Tijana svake subote upoznaje publiku sa svojom omiljenom muzikom za ples na radiju B92 u emisiji “Subotom uvece sa Tijanom T”.  Dodatne informacije možete pronaći ovde.

Send this to a friend