Na prvi beogradski ▲pgrade, druge večeri, u subotu 5. septembra, dolaze kultna imena berlinske scene i rezidenti najpoznatnijeg svetskog kluba Berghain! Duh Berlina u Beograd doneće Efdemin, Function i Boris u okviru programske večeri famozne izdavačake kuće Ostgut Ton, prve ikad održane na ovim prostorima. Domaću podršku gostima pružiće Filip Xavi i Schwabe.

Ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima i Gigstixa, po promotivnoj ceni do 1.390 dinara za obe večeri, a kontigent je ograničen. Puna pretprodajna cena ulaznica za ceo prvi ▲pgrade vikend biće 1.990 dinara, dok će ulaznice za pojedinačne večeri moći da se nabave tek neposredno pred događaj, i to ukoliko se prethodno ne rasprodaju sve vikend ulaznice. Kapacitet je ograničen na 2.000 posetilaca po večeri, a vikend ulaznice će prve večeri ispred ulaza biti menjane za narukvice.Apgrade

The Clubber Vas vodi na Ostgut Ton showcase na Apgrade vikendu!

KAKO DA OSVOJITE KARTE?

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, sve što je potrebno jeste da na našoj facebook stranici The Clubber lajkujtete i šerujete ovaj članak ispod koristeći hashtag #theclubbermag (post ostavite da bude ”public” kako bi videli da je podeljen pri odabiru dobitnika) a nakon toga Vaše ime i prezime, ili ime i prezime osobe koju biste poveli ostavite ovde ispod u članku ili u facebook komentarima na stranici.

Dobitnici karata biće odabrani putem softvera random.org. U igri učestvuju samo oni koji ispune sva tri uslova (like + share + ime u ”komentari” u članku  ili u postu na facebook stranici) Hvala svima  i srećno! Ulaznice za Minus showcase možete osvojiti ovde.

DELIMO ULAZNICE: Efdemin, Function & Boris – Ostgut Ton (OFFICIAL) ovog vikenda na Apgrade!

Posted by The Clubber on Monday, August 31, 2015

Send this to a friend