Jedan od lidera svetske elektronske scene Richie Hawtin, nastupiće na Kalemegdanu u okviru prvog ▲pgrade (Apgrejd) vikenda, koji će se održati 4. i 5. septembra u rovu ispod Vojnog muzeja Beograda. Hawtin se vraća u Beograd posle nepune decenije, a sa njim prve ▲pgrade večeri dolaze izrazito aktuelni producenti Jullian Jeweil i Fabio Florido sa Ričijeve prestižne Minus etikete.

Ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima i Gigstixa, po promotivnoj ceni do 1.390 dinara za obe večeri, a kontigent je ograničen. Puna pretprodajna cena ulaznica za ceo prvi ▲pgrade vikend biće 1.990 dinara, dok će ulaznice za pojedinačne večeri moći da se nabave tek neposredno pred događaj, i to ukoliko se prethodno ne rasprodaju sve vikend ulaznice. Kapacitet je ograničen na 2.000 posetilaca po večeri, a vikend ulaznice će prve večeri ispred ulaza biti menjane za narukvice.11737907_1658909291062917_5214476444781565915_n

The Clubber Vas vodi na Minus showcase na Apgrade vikendu!

KAKO DA OSVOJITE KARTE?

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, sve što je potrebno jeste da na našoj facebook stranici The Clubber lajkujtete i šerujete ovaj članak ispod koristeći hashtag #theclubbermag (post ostavite da bude ”public” kako bi videli da je podeljen pri odabiru dobitnika) a nakon toga Vaše ime i prezime, ili ime i prezime osobe koju biste poveli ostavite ovde ispod u članku u facebook komentarima.

Dobitnici karata biće odabrani putem softvera random.org. U igri učestvuju samo oni koji ispune sva tri uslova (like + share + ime u ”komentari” u članku  ili u postu na facebook stranici) Hvala svima  i srećno!

DELIMO ULAZNICE: Richie Hawtin i MINUS Showcase ( Julian Jeweil i Fabio Florido) ovog vikenda na Apgrade!

Posted by The Clubber on Sunday, August 30, 2015

Send this to a friend