U kultnom mestu beogradskih dešavanja, Studentski kulturni centar, je sinoć održana treća po redu Stereotip žurka.

Ovu popodnevnu igranku otvorio je Schwabe, koji  nas je razdrmao svojim laganim ritmovima, i zatim prepustio svom kolegi koji nam dolazi iz Hrvatske – Dav.

Sledeći koji preuzima Dj pult  je tvorac  radio emisije Christalization Radio Show, Kristijan Molnar, koji nas je po ko zna koji put oduvao svojim sjajnim deep techno sexy bitovima.

Uvek dobrodošao, imali smo prilike da ga slušamo u aprilu pod pseudonimom Brother’s Zard, Petar Dundov, je svojim energičnim setom jos jednom pokazao zašto je na elektronskoj sceni više od 20 godina.

Marijan Felver, čovek zbog koga smo imali prilike da uživamo u jednom ovako nesvakidašnjem konceptu žurke na našem prostoru.

Trenutak koji smo svi željno isčekivali. Atmosfera zagrejana od strane domaće podrške, SKC odiše neverovatno pozitivnom energijom, i tačno u 23:30 na binu izlazi Berlinski Dj koji je dobio titulu najboljeg svetskog Dj po Resident Advisoru, zvezda večeri – Dixon.

I ako možemo reći da je čest gost Beograda, svaki put nas iznenadi svojim melodičnim setovima i izborom traka koji je bez greške, pa nas je tako i ovaj put ostavio bez daha.

Mislim da će se mnogi složiti sa mnom ako kažem da nam je ovaj događaj ulepšalo nedeljnu kolotečinu, i da je ovakav koncept žurke baš ono što je trebalo Beogradu.

Send this to a friend