Najpopularnije domaće ime na svetskoj progressive sceni, Space Motion u subotu, 15. decembra nastupa u novosadskom klubu Kafemat.

Space Motion predstavlja Tribe ove subote u KafematuSpace Motion, čija se traka ‘Epic’ sa istoimenog EP izdanja nalazi medju 100 najprodavanijih na glavnoj Beatport listi, jedan je od najupečatljivijih producenata progressive žanra. ‘Epic’ takodje je zauzela i 3. mesto na listi 10 najboljih progressive house traka, dok se numera ‘Unihorn’ pozicionirala medju top 20 na istoj listi.

Nakon uspešnih traka i remiksa koje smo čuli u setovima Black Coffee i Solomuna, i milionskog pregleda numere ‘Asia’Space Motion najavljuje i novi EP ‘Bonfire’ na kome je saradjivao sa japanskim dvojcem Siguiente Tecnologia.

Ukoliko do sada niste imali priliku da čujete traku ‘Tribe’, to možete učiniti u nastavku.

Kada je didžejing u pitanju, Space Motion je poznat po afričkim i etno motivima koje uvek vešto provuče kroz svoje setove. Harmonični instumentali i zarazne perkusije praćene upečatljivim vokalima i melodijama ove subote u Kafematu povešće vas na misteriozno putovanje.

Više informacija o žurci i ulaznicama možete potražiti ovde ili na 062 107 77 77.

Send this to a friend