Prema nedavno održanoj dodeli Ambasador nagrada, najbolji hrvatski festival treću godinu zaredom – Sonus festival, objavio je vreme održavanja svog 7. izdanja.

Tokom 5 dana i 5 noći, u klubovima na plaži Zrće na ostrvu Pagu, Sonus će se 2019. godine održati od 18. do 23. avgusta i još jednom posetiteljima osigurati nezaboravno muzičko iskustvo pod otvorenim nebom i nekoliko metara od našeg prelepog Jadranskog mora.

Kad su pre 7 godina osnivači #WELOVESOUND festivala iz Hrvatske i osnivači Timewarp festivala iz Nemačke pokrenuli Sonus festival, nisu mogli zamisliti da će nakon nekoliko godina pozicionirati festival ali i Hrvatsku i ostvo Pag na svjetsku party mapu. Sonus je do sada, osim u Hrvatskoj i na svjetskoj razini proglašen za jedan od 10 najboljih svetskih techno festivala što dokazuje nekoliko desetaka hiljada posetitelja koji svake godine posete Sonus iz čak 65 zemalja sveta.

Prema rečima internacionalnih gostiju, Sonus nije samo muzičko iskustvo, već i odmor i uživanje u prelepoj prirodi, moru i raznim sadržajima koje nudi Novalja i otok Pag.

Sonus festival je tokom prethodnih nekoliko godina ugostio skoro sva svetska imena koja su na samom vrhu elektronske muzičke scene, poput Carl Coxa, Solomuna, Amelie Lens, Charlotte De Witte, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Adam Beyera, Loco Dicea, Dixona, Chris Liebinga, Pan-Pota, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Joseph Capriatija, Jamie Jonesa, Sam Paganinija, Seth Troxlera, Marca Carole, Maceo Plexa i mnogih drugih.

Prva imena Sonus festival 2019 bit će objavljena u sredu, 12. decembra 2018. godine na društvnim mrežama festivala, facebook i instagram.

Podsjetite se trenutaka sa ovogodisnjeg Sonusa i pripremite za slijedeci koji ce se odrzati od 18.8.-23.8.2019. uz nas novi aftermovie✨ Lajkajte i tagirajte prijatelje i osvojite 4 Vip ulaznice i smještaj za Sonus Festival 2019💥

Gepostet von Sonus am Freitag, 7. Dezember 2018

Send this to a friend