Skupite ekipu za Raveolution – uz kupljene 3 karte još jedna gratis

Bliži se još jedna Raveolution žurka – 4. novembra nam u Hangar u Luci Beograd stižu Traumer i Nastia, a organizatori imaju lepo iznenađenje za sve one koji još uvek nisu došli do karata. Od srede, 19. oktobra svi koji kupe 3 karte dobijaju četvrtu gratis. Karte se mogu nabaviti po ceni od 890 dinara za obične i 1500 dinara za VIP ulaznice na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, Win Win shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

Traumer je jedno od najtraženjh imena evropske techno scene, čemu delimično može da zahvali traci Hoodlum koja je postala prava techno himna u klubovima širom sveta i obezbedila mu mesto na samom vrhu evropske elektro scene. Do sada je potpisivao za mnoge prestižne label-e poput Desolat-a, Cocoon-a, Skryptöm-a, IRM-a, Sign Industry-ja i drugih. Uprkos tome što je puštao na svim većim svetskim festivalima i prestižnim klubovima širom sveta, kaže da mu je pariski Rex Club u kom je počeo i dalje omiljeno mesto na kome pušta muziku.

Osim toga što važi za jednu od najlepših dama elektronske scene, zbog čega je poznata i kao Nastia The Beauty, lepa Ukrajinka Nastia je jedna od najtalentovanijih evropskih DJ-ica. Ova devojka je za kratko vreme postale resident mnogih evropskih klubova kao što su Arma17 (Moskva), FUSE (Brisel), Ampere (Antverp) i mnogi drugi, a 2014. je pokrenula i Strichka festival u Kijevu. Nastia ima i svoju vinil only etiketu „Propaganda“, koja je dobila ime po istoimenom radio show-u koji vodi.

Domaću podršku Nastii i Traumeru pružiće dobro poznati prestonički DJ-evi John Belk i Peter Portman.

Send this to a friend