No Sleep Festival u organizaciji EXIT tima i uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, biće održan na više lokacija u Beogradu od 15. do 18. novembra, dok će se centralni događaji uz vrhunsku produkciju održati u Velikom Hangaru u Luci Beograd koja će svake noći primati nekoliko hiljada posetilaca u svoje industrijsko okruženje. Treće noći No Sleep festivala na glavnu binu u Velikom Hangaru dolazi noćni simbol Pariza i jedan od najpoznatijih svetskih klubova Rex, kako bi u subotu, 17. novembra, proslavio 30 godina neumornog rada!

Za ovu specijalnu priliku, odabrali su imena koja se godinama unazad čekaju kod nas, pa će tako treća noć festivala imati čak dva hedlajnera, jer stižu čuveni francuski duo Cassius i živa ikona elektronske muzike Lee Burridge! Sa njima, takođe premijerno, dolaze i famozna rezidentkinja kluba Rex i deep house heroina Molly, te intrigantni Pascal Walter, iskusni muzički selektor iz Francuske kojem je odnedavno Beograd postao drugi dom. Domaćini ove žurke su Petar Cvetković koji noć otvara uz minimalni deep set, te naš proslavljeni DJ i producent Marko Nastić kojem će pripasti čast da zatvori trodnevni program u Velikom Hangaru, mestu u kojem je ove godine održao veliki Retrospektakl i obeležio prvih 20 godina na našoj i svetskoj sceni.

U protekle tri godine, EXIT je uz No Sleep ugostio najpoznatije svetske klubove među kojima su fabric, Concrete, Tresor, Sub Club, Fuse, Arma17, The Bunker New York, Nitsa, Salon des Amateurs i Grelle Forelle, uključujući i ovdašnje klubove Drugstore, 20/44 i Tunnel, a mi vam predstavljamo delić uzbudljive atmosfere koja vlada u pariskoj instituciji Rex kroz šest setova koje definitivno morate da čujete pre njihove #NSF2018 večeri.

1. DAFT PUNK (1997)

Tokom svog pohoda na svetske top liste, Daft Punk je palio i žario podijume svojim osvrtom na popularni zvuk „francuskog dodira“. Ovaj set je procurio nakon što je zaposleni kluba Rex podelio nastup visokog kvaliteta zvuka sa svojim prijateljima. Iako je kasnije dobio otkaz, uspeo je da nam dostavi ovaj biser nekadašnjeg doživljaja grupe Daft Punk u intimnom okruženju.

2. SVEN VATH (1996)

Tehno u svom najboljem svetlu, 130+ BPM-a, i papa Sven za pultom – zlatno doba muzike devedesetih. Od funky deonica i plemenskih ritmova, do polomljenih bitova i nemačkog elektra, Sven je dominirao pultom francuskog kluba te besane noći.

3. SAM PAGANINI (2016)

Jedan od miljenika domaće publike, Sam Paganini, pre samo nekoliko godina imao je prilike da izvoza parisku publiku, te opravda sva očekivanja koja su pred njega tada bila postavljena. Slamov „Take You There“, Keithov Carnalov „Keep“ i Plastikmanov „Purrkusiv“ odzvanjali su zidovima Rex kluba, dok je moćan zvuk prodirao iz masivnih crnih kutija i slao publiku u ekstazu.

4. LEA DOBRIČIĆ (2016)

Pola godine nakon Paganinijevog seta, na red je došla i domaća zvezda Lea Dobričić koja je nastupila kao intro DJ za ekipu koju su činili Dustry Kid i Kristofo. U njenom setu nizali su se deep i tech house trekovi kojima je Lea pokazala svoju veštinu za DJ pultom, te podržala srpskog izvođača poznatog kao Layzie.

5. MOODYMANN (1995)

Ugledna figura iz Detroita Moodyman (Kenny Dixon Jr), dominira svuda gde se pojavi svojom prefinjenom fuzijom hausa, diska, fanka i džeza. Baš kao što je to radio pre 23 godine u Rex klubu, i dan danas ne prestaje da širi pozitivnu atmosferu na svojim nastupima.

6. JAMES HOLDEN (2009)

Psihodelija uma Jamesa Holdena ne prestaje da zadivljuje! Od hiperaktivnog esida do hipnotišućih melodičnih kombinacija koje se mogu čuti samo u Holdenovim setovima, ovaj nastup od šest sati zaokružuje neviđenu muzičku širinu kluba Rex koji konstantno širi vidike svojim posetiocima i šalje ih na beskrajna putovanja u mestu.

Ulaznice po aktuelnoj ceni za No Sleep festival nestaju brzo!

Aktuelna serija ulaznica nalazi se pred rasprodajom, usled velikog interesovanja koje vlada za No Sleep Festival,  ako kod nas i regionu, tako i među stranim posetiocima, koji uprkos očekivanjima, već od prvog izdanja dolaze iz oko 30 zemalja sveta! Nova serija ulaznica po višoj ceni očekuje se u sredu, a trenutne cene kompleta ulaznica za No Sleep Festival su 2.990 za standardnu, te 4.490 dinara za VIP narukvicu. Potrebno je da svi kupci četvorodnevnih ulaznica zamene svoju ulaznicu za festivalsku narukvicu na zamenskom mestu ispred Velikog Hangara, a zamene će biti moguće u četvrtak, petak i subotu.

U pretprodaji su i pojedinačne ulaznice za Veliki Hangar, od 1.390 dinara za četvrtak, odnosno petak, te 1.190 dinara za subotu, kao i pojedinačne ulaznice za Drugstore, po ceni od 690 dinara. Ulaznice se prodaju na blagajnama prodajne mreže Gigstix.com širom Srbije i onlajn putem sajta Nosleepfestival.com. Tokom trajanja festivala, prodaja ulaznica za svaku pojedinačnu festivalsku lokaciju vrši se na blagajni te pojedinačne lokacije u odnosu na satnicu za to veče. Pojedinačne ulaznice se ne menjaju za narukvice, nego se donose na ulaz lokacije na koju se ulaznica odnosi.

Svi detalji o programu, zameni vaučera, plaćanju na festivalu i drugim informacijama, mogu se pronaći ovde.

Send this to a friend