Šest razloga zbog kojih ne smete da propustite večerašnju PLAY žurku

Prva žurka kojom je predstavljen PLAY koncept doživela je ogroman uspeh. Magacin Depo pun do poslednjeg mesta uživao je u muzici Debore De Luke. Ovoga puta očekuje nas set jednog od predvodnika nove generacije izvodjača na evropskoj sceni elektronske muzike, a ako još uvek razmišljate da li ćete prisustvovati drugoj po redu žurci PLAY serijala večeras u Magacin Depou, evo nekoliko razloga zbog kojih definitivno ne treba da je propustite.

Zato što se set Jay Lumena na Green Love festivalu dugo prepričavao!

Zato što je Jay istinski posvećen muzici i svojim setovima. Kako kaže, za njega je muzika život, ne biznis, a techno nije samo zvuk već način života.

Zato što je on savršeno ime za PLAY koncept. Play je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, a svaki fan Jay Lumena zna da se on prilikom svojih setova potpuno prepusti svojoj intuiciji i da je kod njega zvuk i žanr uslovljen trenutnim raspoloželjem i publikom.

Zato što je jedan od omiljenih techno di-džejeva današnjice. Lumen je u 2016. izdao neke od svojih najboljih traka i našao se na 7. mestu na listi najboljih techno izvodjača po glasovima publike.

Zato što novo ime prvi put stiže u jedan od omiljenih klabing prostora u Beogradu

Zato što vas posle žurke čeka opasan after u klubu Anderground, gde vas očekuju Bažalac&Račić, Nemanja Vanović i Mancha&Marc Panic.PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a Jay Lumen će u martu nastaviti niz i upisati se u listu PLAY arista.

Možete nas pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.

Send this to a friend