U petak, 13. novembra, Nicolas Jaar nastupiće na Apgrade žurci. Satnicu (koja je sklona manjim izmenama) i kompletan line up za predstojeći dogadjaj  možete pronaći u nastavku.

Sve ulaznice za predstojeći nastup Nicolasa Jaara u Beogradu su odavno rasprodate. Njujorški kompozitor čileanskog porekla i jedan od najenigmatičnijih umetnika savremene muzike nastupiće 13. novembra u Hangaru Luke Beograd, u okviru novog Apgrade događaja.

Njegov treći beogradski nastup biće ujedno i prvi DJ set koji će jedna od najvećih mladih zvezda globalne elektronike izvesti u Beogradu. Prethodna dva nastupa su bila koncertna – sa pratećim bendom 2012, te sa projektom Darkside2014.  na nezaboravnom nastupu u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, na istom mestu gde je nedavno održan i prvi Apgrade vikend. Aktuelnim povratkom za DJ pult, Jaar se svetskoj publici ponovo predstavlja, ne samo kao vrhunski umetnik, već i kao prvoklasni disk džokej. Sa njim u Beograd dolazi i Parižanin iz Bruklina, DJ i producent Valentin Stip, pijanista koji je svoje klasično muzičko obrazovanje doneo na elektronsku scenu uz hvaljeni album „Sigh“. Kompletan line up sa satnicom pogledajte ispod.

22:30 – 00:00 Olja Mišić

00:00 – 01:30 Valentin Stip

01:30 – 03:30 Nicolas Jaar

03:30 – 05:00 Valentin Stip

Send this to a friend