Predstavljamo vam novo izdanje izraelskog dvojca Red Axes, čiji su članovi Dori Sadovnik i Niv Arzi. Izdanje pod nazivom Sabor naćiće se u kolekciji Crosstown Rebels etikete, a sastoji se od tri verzije iste trake. Originalna verzija urađena je u saradnji sa Abraom, brazilskim muzičarem koji je u ovu traku doneo sjajan vokal. Dalje imamo instrumental i remiks koji je radio nemački dj i producent Isolée.

Dakle Sabor, original i instrumental obiluju preplitavim melodičnim padovima i chordovima, klavirima, ali ono što je najfascinantnije je melodija odsvirana frulom koja vrlo lepo prijanja uz duboku bas liniju i uz hatove sa konstantno promenljivim panom. U vokalnoj verziji, Abrao će vas očarati vokalom koji podseća na pevanje u portugalskoj fado muzici, ali i bez vokala traka je sasvim pristojna.

Isolée remiks je urađen u nešto đuskavijem bumpy ritmu, sa mnogim fxovima i suptilnim white noise izletima. Imamo i zanimljive pluckove čiji intenzitet raste u svakom trenutku. Kasnije u traci čućemo još jednu nadovezujuću bas liniju pod distorzijom koja ovaj zvuk savršeno prilagođava ambijentima klubova širom sveta gde će se ova muzika vrteti.

Dakle, za svakog po nešto, sačekajte 4. decembar kada će se ovo izdanje naći u prodaji  i izaberite šta vam odgovara.

Red Axes – Sabor [Crosstown Rebels]
8Konačna ocena
Send this to a friend