Ovog leta Serbia Wonderland, festival budućnosti, očekuje vas na novoj lokaciji- tereni  K.K. Partizan na Kalemegdanu u okviru velikog Kalemegdan Summer festivala koji je podržan od strane Heniekena. Posetioce očekuje pravi muzičko scenski spektakl sa mnoštvo performera i specijalnih efekata na kome će imati priliku da vam se predstave najbolji svetski Dj-evi elektronske muzike po čemu je ovaj magični festival prepoznatljiv.

Za sve fanove, pored dvodnevnih karata po ceni od 2300rsd, organizatori su pripremili pojedinačne ulaznice, po ceni od 1800 rsd za prvi dan i 1500 rsd za drugi  dan festivala.
Prvog dana, 2.jula , očekuje vas jedan od najvećih DJ-eva svih vremena Paul Van Duk i jedan od najpoznatijih predstavnika hard style zvuka,Code Black. Drugog dana, 3.jula , gostuje svedska zvezda EDM-a Dannic koji važi za jednog od najbližih saradniga svetskog broj 1 DJ Hardwella. Pored Dannica, 3. Jula nastupaju Orian Nilsen i Marlo, predstavnici čuvene Aramde Music-a čiji je osnivač Armin Van Buuren.
Zbog odličnog line up-a i atraktivne lokacije ineresovanje je sve veće tako da se pored domaće publike  očekuje veliki broj inostranih gostiju.

Budite deo priče i ove godine u najvećoj i najlepšoj festivalskoj bajci, Serbia Wonderland.

sw (1)

 

Send this to a friend