Nakon nezaboravnog olnajtera, Tijana T se ove subote vraća u veliku sobu Dragstora i otpočinje svoj novi parti serijal „Voyage to Belgrade“.

Sa ozbiljnom minutažom provedenom u putu i na turneji, Tijana sa svakim novim upoređivanjem zaključuje da je provod u Beogradu odličan i da, kao što domaća publika zaslužuje da čuje najbolje aktere svetske scene, tako i oni zaslužuju da posvedoče noćnom životu Beograda. Kroz niz žurki, Tijana će preuzeti ulogu domaćice i turističkog vodiča i u Beograd dovoditi imena koja je inspirišu. Prvi gost će biti Daniel Avery, britanski producent poznat po uzbudljivim albumima punim avanturističkog elektronskog zvuka. 

Going live from Red Light Radio Amsterdam for the next hour. Tune in! http://redlightradio.net/

Gepostet von Tijana T am Dienstag, 19. März 2019

Daniel Avery nam dolazi dan nakon što će izaći njegov remiks album „Song For Alpha: B-sides & Remixes“. Ovim izdanjem Avery proširuje svetove svog poslednjeg albuma u saradnji sa nekim od najatraktivnijih imena današnjice kao što su Giant Swan, Actress, Four Tet, ali i legendama poput Surgeon-a, Luke-a Slater-a, Patrick-a Russell-a. Kao rezident DJ kluba Fabric i Rinse FM radio voditelj, Daniel Avery muziku pravi sa idejom gde i kada bi ona mogla da se pusti, što njegovim albumima daje karakter odličnog didžej seta.

Karte po ceni od 800 RSD su u pretprodaji na blagajnama tickets.rs kao i onlajn na sajtovima tickets.rs i resident advisor. Na dan žurke, na ulazu u klub, karte će koštati 1000 RSD.

Send this to a friend