Najbolje žurke pred Fresh Wave Festival uz Nektar pivo očekuju vas ovog vikenda na Opium plaži u Banjaluci.

U petak, 31. jula iz Beograda dolazi miljenik banjalučke publike i DJ koji uvijek napravi dobru atmosferu, Dejan Milićević. Ovaj momak za kojeg kažu da ima istančan muzički ukus, u svojim intervjuima često ističe kako je strast koja se desila između njega i muzike vječna, te da nikada neće nestati. Dejanu su domaća podrška Joma Maja i Woodie.FWF promo vikend

Subota je rezervisana za Mike Valea, jednog od najboljih slovenačkih tech house DJ-eva. Vale je prošle godine oduševio posjetioce na Fresh Wave Festivalu i ne sumnjamo da publika jedva čeka da čuje Slovenca koji uživa veliku podršku umjetnika kao što su Carl Cox, Mark Knight, Groove Armada, Roger Sanchez. Nebs Jack je neko ko će Valeu biti podrška te večeri.

Ulaz na FW promo vikend je besplatan.FWF 2015

Fresh Wave Festival ove godine u Banjaluci će ugostiti neka od najvećih imena elektronske muzike poput Rogera Sancheza, Cristiana Varele, Tomcrafta, Uto Karema. Na tvrđavu Kastel stižu i Bang La Decks, Macadon, Mladen Tomić i mnogi drugi. Na Underground bini očekuju vas Marko Nastić, Feđa Knajdl, Marta, Ian Green, Gemini DJs, Alex, Borg, Petar Cvetković i drugi.

Trodnevna ulaznica po cijeni od 45 KM može se kupiti putem sajta www.kupikartu.ba

Jednodnevna karta za šesti avgust košta 15 KM dok je za sedmi i osmi 20 KM.

Prodajna mjesta u Banjaluci su Trg Krajine, Pub Debela Berta i Opium noćni klub. Partner festivala je Banjalučka pivara sa svojim najpoznatijim brendom Nektar pivom. Svim posjetiocima koji dolaze iz regiona Hotel Bosna omogućava 50% popusta na smještaj uz kupljenu ulaznicu. Preporučujemo vam i hostele Prag i Cuba.

Send this to a friend