Novosadski klub Kafemat nastavlja sa odličnim gostovanjima, te ove subote nastupa Haze-M.

Haze-M je pionir elektronske muzike u rodnom Tunisu, jedan je od osnivača etikete DTD Records i vlasnik lejbla Haze Music. Kada je produkcija u pitanju, Haze-M nije žanrovski ograničen, već je izdavao techno, tech house i deep house izdanja. Medjutim, najviše uspeha pronašao je njegov progressive house zvuk, te ne iznenadjuje činjenica da se gotovo svako njegovo izdanje nadje na samom vrhu Beatport Progressive liste. Njegova traka ‘Anupam’ jedna je od najslušanijih prošle godine, a slični uspeh kod publike imale su i numere  ‘Advika ‘,’Perihelion’ i ‘Rebirth’.

Njegov zvuk je jedinstven, upečatljiv, inspirisan, kako sam kaže, arhitekturom i kulturom svoje zemlje. “Ništa neće učiniti traku dobrom, to je nešto što producent mora osetiti. Ne postoje pravila, samo iskustvo”, poručuje Haze-M koji je izdavao za etikete poput Toolroom Records, Time Has Changed, Smiley Fingers, ViVa Music.

Nedavno je na EP izdanju ‘Trittonia’ saradjivao sa Betoko-m, dok trake sa izdanja možete poslušati ovde.

Haze-M u subotu, 8. decembra nastupa u novosadskom Kafematu, dok će domaću podršku pružiti Željko Ninić i Alex Subb. Više informacija o žurci i ulaznicama možete potražiti ovde ili na 062 107 77 77.

Send this to a friend