Poznat koncept žurki ‘Dnevni Rejv’ danas od 18h

Danas od 18h u Cetinjskoj 15 u klubu Rokanje počinje već dobro poznat koncept žurki – Dnevni Rejv. Dođite da se istopite uz jedne najboljih di-džejeva domaće scene Andrew Meller-a i Peter Portman-a i propisno zagrejete pred ludilo koje vas očekuje ove subote, 8. aprila u Zoni Topljenja koja će se održati Depo Magacinu, a čiji je headliner poznati britanski di-džej i producent Darius Syrossian!

Andrew Meller jedan je od osnivača 3 projekta ReWire, Beat And Juice i Depth Perception. Pod njegovim imenom možete naći više pravaca muzike, koji su bazirani na house zvuku. Primese idu zavisno od raspoloženja bilo to deep, tech ili tehno u svakom slučaju radi se o manje semplovanim više sviranim temama. Prvenstveno kao di-džej, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodušnom. Voli da ekperimentiše na podijumu i da se igra ljudskom psihologijom uz što duži set. Njegov moto je: “koliko energije daš, toliko ceš je dobiti nazad!”.

Peter Portman se smatra zvezdom u usponu nakon uspeha na regionalnom MTV Adria DJ takmičenju, dok ga je finale Burn Residency proslavilo na globalnom nivou. Najmlađi ambasador Srbije na Ibici delio je pultove sa di-džejevima koji su oblikovali svetsku scenu. Portman sa lakoćom pokreće publiku svojim prefinjenim spojem tehna i hausa, dok pod psudonimima Petru i Little P istražuje nove pristupe zavođenja prisutnh na podijumu.

Ulaz je besplatan, a one koji dođu ranije očekuje i free bure piva, kao i još neka iznenađenja! Dođite na ekspanziju smeha, na priču za buduće unuke i pre svega, na pravi doživljaj.

Send this to a friend