Nakon uspeha trake “Take Me There”, višestuko nagradjivani producent, Maya Jane Coles, vraća se svom mračnom alter egu, Nocturnal Sunshine novim izdanjem. U pitanju je drugi singl po redu, nazvan “Believe” koji je nastao u saradnji sa Chelou. Ovaj singl prethodi albumu koji je, takodje, nazvan “Nocturnal Sunshine”.

Maya dostiže nove visine kao artist, Nocturnal Sunshine predstavlja dublju i mračniju viziju koju ona ima o muzici. Maya je onaj tip artista koji voli da uradi sve, ona producira, peva i pravi artwork za svoja izdanja, i kako kaže, Nocturnal Sunshine je više kohezivni muzički projekat a ne samo autput izdanja.

Novi album će izaći na njen lejbl I/AM/ME 25. maja, a do tada možemo uživati u novoj traci koju karakteriše sporiji tempo, moćna bas linija i zavodljivi tekst. “Believe” se premijerno mogla poslušati ranije u toku dana na sajtu Billboard magazina.

Neizbežna mračna atmosfera je zaštitni znak Nocturnal Sunshine kojom ona slušaoce vodi na jednistveno putovanje na podijumu. Imamo prilike i da slušamo drugu stranu produkcije poznate Maye Jane.

Send this to a friend