Urban Bug Stage za svoje 11. izdanje na Exit Festivalu, od 12. do 15. jula, priprema pregršt odlične elektronske muzike koju će tokom četiri noći puštati domaći i regionalni di-džejevi u b2b setovima. Pogledajte kompletan lineup i satnicu!

Jedinstvena atmosfera, odlična energija, dobra muzika – samo su neke od pohvala koje Urban Bug Stage dobija iz godine u godinu. I ovog jula ovaj stage će se potruditi da opravda titulu jedne od najomiljenijih malih bina na Exitu, što neće biti teško uz odličan lineup i fantastičnu, vernu publiku koja neumorno đuska do jutra, čineći baš svako veče posebnim i nezaboravnim.

Iako je unazad nekoliko godina ovaj stage bio poznat po neverovatnim triple b2b setovima, ove godine Urban Bug Stage menja format i donosi b2b setove. To neće uticati na provod, šta više, očekujemo još bolju atmosferu. Bina se otvara svake večeri od 20 časova, a đuskamo bez prestanka sve do 8 ujutru.

Sa druge strane, tradicija se nastavlja pa i ove godine Urban Bug Stage ugostiće neke od najboljih domaćih i regionalnih di-džejeva i upravo na ovoj maloj bini možete čuti kako zvuči domaća elektronska scena. Na lineup-u su se našli di-džejevi i producenti koji godinama unazad nastupaju po klubovima širom zemlje, ali i novije generacije di-džejeva – što znači da bilo da ste oldschool rejver ili ste deo ekipe koja je poslednjih godina neizostavna na žurkama ili ste čak novajlija kada je u pitanju elektronska muzika – Urban Bug Stage je prava bina za vas!

Urban Bug Stage je tamo gde je ekipa! Vidimo se na Tvrđavi!

Za više informacija pratite Urban Bug Stage stranicu i Facebook Event.

Send this to a friend