“Plug & Play” žurka sa sjajnim techno i psytrance izvodjačima 17. juna u Kragujevcu

“PLUG & PLAY”je zajednički projekat u organizaciji Šumadija Fest Kragujevac, Garage Reunion i RUHR.

Koncept projekta je da se uz kombinaciju dva pravca elektronske muzike po prvi put upoznamo publiku sa do sada neiskorišćenim spratom već poznatog objekta na Kneževom arsenalu u Kragujevcu.

Prvi sprat rezervisan je za techno

Za pultom naći će se renomirano ime domaće scene Avoid aka Vladimir Aćić, zatim Rèdacs aka Filip Srećković i MirMir iz Tauten kolektiva.

Avoid aka Vladimir Acic (KONFLKT) je jedan od najpoznatijih tehno DJ-eva i producenata u Srbiji, kao i u Evropi. Njegovi DJ setovi su eksplozivni i energičnii, zbog toga je postao jedan od najznačajnijih figura tehno scene u regionu. Njegova reputacija kao talentovanog producenta mu je dala priliku da nastupa sa velikim imenima u svetu DJ-inga kao što su Carl Cox, Umek, Rodhad, Richie Hawtin, Laurent Garnier, Dubfire, Dave Clark, Adam Bayer, John Digweed, James Zabiela i Cristian Varela.
Nosilac je nagrade za najbolji set na Exit festivalu 2003. god. U njegovoj kolekciji ima više od 100 izdanja pod oznakama: KONFLKT, 1605 Music Therap, Italo Business, Analytictrail Rec, Sleaze Records.

Rèdacs aka Filip Srećković (RUHR)
Rođen je 1994. u Kragujevcu. Iza njega stoji, kako on opisuje, dugogodišnji period eksperimentisanja sa raznim žanrovima elektronske muzike, te potragom za zvukom koji ga najviše ističe. Poslednje dve godine odlučuje da svoju produkciju predstavi i nastupanjem kao DJ. Filipova muzika je u zadnje vreme bila dostupna publici širom Srbije, posebno na festivalima VIBE Festival i RUHR.

MirMir (TAUTEN) aka Vladimir Radomirović dolazi iz Šumadije. Muzikom je počeo da se bavi 2004 god. Od tada započeo je svoju karijeru puštajući razne pravce muzike, sve dok 2010 god. nije otišao na “Dj Academy Serbia” i tamo prihvata sugestije danas poznatih srpskih dj imena. Ima afinitete prema tehno zvuku, sklop izbora traka od najpoznatijih producenata tehno scene i sa odličnom tehnikom miksanja stvara fantastičan live set sa suvim basom i čistim tonovima.

Odabrani psytrance zvuk na drugoj bini

Pura je jedan od tvoraca Save the Rave Tribe Org i NGO “Zen.IT Creative Society”,.Nakolnost prema muzici ispoljava već sa 12 godina,a po prvi put za DJ pult staje 2003 god.Njegova produkcija izvlači inspiraciju iz njegovih putovanja širom sveta,a njegove projekte možete čuti pod izdanjem produkcijske kuće Zenit Galaxy Records.
Purini muzički pravci su psychedelic trance, forest, ambient i experimental.

Sale Liquid & Solid je pionir trance scene u Srbiji i jedan je od onivača Liquid&Solid organizacije u čijoj su organizaciji nastupali gotovo svi veliki svetski psytrance izvođači kao recimo Talamasca , sesto Sento, Joti Sidhu, Jeremi Tsunami, Astrix, Skazi i mnogi drugi. M uzikom se bavi od ranih devedestih i jedan je od najtraženijih imena sa naših prostora. Svi koji vole psytrance veoma dobro znaju da njegovi setovi pršte od energije.

METAMYC Liquid & Solid/ je rođen u Kragujevcu 1988 godine. Prve nastupe beleži 2009 godine na lokalnim undeground žurkama i nakon toga 2010. godine osniva Reproductiv organizaciju gde nastupa pred kragujevačkom publikom, a beleži nastupe i van Kragujevca. 2014-te godine na Saletov poziv pridružuje se Liquid & Solid organizacji gde je počeo sa nastupima sa domaćim i inostranim artistima. Nastupao je u klubu Soda gde je delio pult sa artistima kao što su Middle Mode, Imaginarium , Sonic Entity , Molok Freaked Frequency ,Arhetip i nastupa sa Martian Arts-om na Psychedelic Fever žurki u saradnji sa Chaotic Beats DJ-evima.

Za sjajan ambient postaraće se Zen.IT Creative Society.

Ulaznice u prvoj faza pretprodaje su rasprodate, te se trenutno mogu kupiti po ceni od 400 RSD na sajtu www.ddtickets.rs i u svim WinWin Shop-ovima širom Srbije.

Cena ulaznice na dan događaja će biti 500 RSD, dok se lokalna pretprodaja može obaviti u klubu Nemam Ve De u Kragujevcu.

The Clubber u saradnji sa organizatorima deli ulaznice za ovaj dogadjaj. Zainteresovani se mogu javiti u komentarima na facebook postu, dok će imena dobitnika naknadno biti objavljena.

Send this to a friend