Sutra nas očekuje State Of Rave žurka u Depou na kojoj nastupaju Peter Makto & Gregory SMihai Popoviciu, što je još jedan povod da pomenemo nova izdanja hedlajnera koja ćemo sigurno imati priliku da čujemo u Beogradu.

Peter Makto i Gregory S remiksovali su traku ‘Data On Data’, koja se kao bonus traka našla na EP-ju ‘Home’. Popoviciu je ovo izdanje objavio juna prošle godine za Bondage Music, dok su remiksi dostupni od 1. juna ove godine. Za sada privju nije dostupan, dok na deejay.de ‘Home Remixes’ možete poručiti u pretprodaji.

Peter i Gregory nedavno su izdali novu traku ‘The Game’ koja se našla na prvoj kompilaciji njihove etikete Truesounds Music, a ukoliko je niste poslušali do sada, to možete učiniti u nastavku.

Mihai Popoviciu takodje izdaje novo, četvrto po redu za Poker Flat koje će biti dostupno od 24. marta. Isečke četiri originala sa  ‘Fiction’ EP-ja možete poslušati ovde.

Ukoliko do sada niste obezbedili ulaznice za sutrašnju žurku na kojoj pored Mihai Popoviciu i Peter Makto & Gregory S slušamo i Marka Vukovića, John Belk-a, Peter Portman-a i Hot Tub, to možete učiniti na svim prodajnim mestimama Eventima po ceni od 990 dinara.

Send this to a friend