Paco Osuna, miljenik festivalske publike širom sveta dolazi u Novi Sad, na najveći do sada GREEN LOVE festival, 16. maja.

GREEN LOVE 2015 predstavlja Green Techno, 4 žurke na SPENS-u. Mart, maj, oktobar i decembar rezervisani su za žurke koje će se pamtiti. Do sada su najvaljene već dve velike GREEN LOVE žurke uz neke od najtraženijih DJ imena.

14. marta, klaberi će uživati u muzici UTO KAREMA sa kojim će nastupiti i PETAR DUNDOV, VLADIMIR AĆIĆ I LEA DOBRIČIĆ, a već 16. maja očekuju nas žestoki ritmovi hitova koje potpisuju PACO OSUNA i SINIŠA TAMAMOVIĆ. Promo cena ulaznice za pojedinačne događaje i dalje iznosi 690 dinara.

Obezbedi svoj GREEN CARD na vreme! GREEN CARD omogućava ulaz na sve 4 GREEN LOVE žurke, na sve promo žurke , kao i popuste i učestvovanje u raznim nagradnim igrama. Po ceni od samo 1990 dinara, pravi klaberi obezbediće sebi siguran provod tokom cele godine. Promo cena od 1990 dinara još uvek je aktuelna. Obezbedite svoju kartu na vreme.

Nakon oduševljenja petim izdanjem Green Love festivala, ogranizacija Respect DJs nastavlja u istom ritmu. Green Love 5 posetilo je više od 5000 ljudi, a organizatori nastoje da obore svoj rekord, sa više energije, više dobre muzike i mnogo više klabera svih generacija.

Do sada smo uživali uz ritmove party maker-a kao što su Umek, Silicone Soul, Astral Projection, Beltek, Space Cat, Bang la Decks, Mendo, Manuel De La Mare, Lea Dobričić, Marko Nastić, Vladimir Aćić… Celogodišnji Green Love 2015 daće nam dobar povod da ne prestanemo da đuskamo do jutra, a uskoro moćete očekivati još sjajnih DJ imena.

The Clubber Vas vodi na Green Love Festival!

KAKO DA OSVOJITE KARTE?

Sve što je potrebno jeste da na našoj facebook stranici The Clubber lajkujtete i šerujete ovaj članak koristeći hashtag #theclubbermag (post ostavite da bude ”public” kako bi videli da je podeljen) a nakon toga Vaše ime i prezime pošaljete na [email protected] ( U subject upišite ’’Green Love Festival’’ ).

Dobitnici karata biće obavešteni putem mejla, a njihova imena biće na spisku na ulazu. U igri učestvuju samo oni koji ispune sva tri uslova (like + share + ime na emial). Dobitnici dobijaju dve karte, a njih objavljujemo u subotu! Hvala svima i srećno!

Vodimo Vas na Green Love Festival ovog vikenda! 🙂

Posted by The Clubber on Donnerstag, 14. Mai 2015

Send this to a friend