MDRNTY Cruise prvo krstarenje održano je sredinom septembra prošle godine. Nakon zapaženog uspeha Modernity ekipa organizuje novo krstarenje posvećeno underground muzici koje se ove godine održava ranije, od 10. do 13. juna. Sjajni kruzer sa sobom vodi puno artista i zaustaviće se na najlepšim plažama Korzike i Sardinije.

Ricardo Villalobos, Black Coffee, Stephan Bodzin, Jan Blomqvist, Apollonia, Culoe De Song, Behrouz, Patrice Baumel, Andrey Pushkarev, Audiofly i mnogi drugi biće zaduženi za dobar provod. Cene karata za krstarenje počinju od 680 eura u zavisnosti od kabine, dok su hrana  piće u neograničenim količinama 24 časa dnevno besplatno.

Portal Only Techno  i ove godine dodeljuje kabinu za dvoje na ovom krstarenju, kao i besplatnu hranu i piće tokom celog boravka.

Sve što treba da uradite da biste se našli u nagradnoj igri jeste da javno podelite video koji se nalazi u nastavku i tagujete osobu koju biste poveli sa sobom.

Dobitnici će biti izvučeni putem Random.org. Srećno!

MDRNTY CRUISE COMPETITION – we have tickets to give away!

🛳⚓🏝 MDRNTY CRUISE COMPETITION – we have tickets to give away! 🧜‍♂🧜‍♀🐬ATTENTION! 🌴🌞 To enter just SHARE THE VIDEO and TAG YOUR RAVING PARTNER! 🏝🌊⛱🦑Prize includes 2-person cabin accommodation, unlimited drinks, unlimited dining and 24-hour access to dance floors featuring Ricardo Villalobos, Stephan Bodzin, Pan-Pot, Black Coffee and more @ Mdrnty Cruise 2018 [June 10-13] 🧜‍♂🧜‍♀🐬

Gepostet von ONLY TECHNO am Dienstag, 15. Mai 2018

Send this to a friend