Odbrojavanje je počelo! Novogodišnja groznica uveliko trese i svega par dana nas deli od velikog spektakla koji ove godine traje četiri, umesto uobičajene dve večeri, ali to nije ni malo bez razloga.

Žurke su gotovo postale svakodnevnica, te smo tokom proteklih dvanaest meseci imali prilike da uživamo u setovima globalnih zvezda didžej scene, ipak vrhunac provoda je svakako novogodišnja žurka sa kojom ćemo imati priliku da zaokružimo jednu sjajnu, i do sada najuspešniju klabing godinu.

Novogodišnje noći u Depou i Hangaru doneće magičnu fuziju odlične muzike i scenskih efekata, a klaberi mogu da očekuju ništa manje nego spektakl. Central Dance Event nudi najbogatiji program koji će vam omogućiti četiri nezaboravne večeri zaredom koje će biti samo uvod u Novu godinu. Četiri umesto dve večeri jeste poruka organizatora o tome šta vas očekuje u 2017., a to je nebrojeno više žurki i gostujućih didžejeva nego do sada, o čemu svedoče i naše, skoro svakodnevne, ekskluzivne najave imena koja će nas posetiti u narednim mesecima.

Uveravamo vas da, iako su uvek u fokusu novogodišnje veče i repriza, svakako ne smete propustiti 30. decembar kada nas posećuju sjajni Martinez Brothers. Ova braća iz Bronksa, Chris i Steve Jr. jedni su od najznačajnijih predstavnika house zvuka. Omiljeni zbog svoje harizme i plesnih pokreta ali i odabira traka važe za jedan od najpoznatijih dvojaca na sceni. Andrea Oliva će se takodje ovog petka naći za pultom u Hangaru. Izvodjač koji iz godine u godinu osvaja publiku na Ibici, izdavao je za renomirane etikete Desolat, VIVa Music, Saved Records, Be As One, Cadenza, Hideout, Moon Harbour, dok je nedavno objavio i EP Vermona za Cuttin Headz, lejbl braće Martinez.

Da u Srbiji nastupa za doček u intervjuu otkrio nam je sam Guy J koji nije krio svoje oduševljenje. Guy J je nekoliko puta nastupao u Beogradu i svaki nastup učinio upečatljivim u očima klabera. Zvuk koji od njega očekujemo jeste progressive house, koji on više voli da zove emotivni house. Još jedan izraelski progressive mag predstaviće se po prvi put domaćoj publici u Magacinu Depo. U pitanju je Guy Mantzur, vlasnik Plattenbank etikete i rezident poznatog kluba u Tel Avivu, The Cat & The Dog.

Magdalena Chojnacka jedno je od najznatijih imena na sceni. Magda nastupa na reprizi, 1. januara u Hangaru. Od nje očekujemo mračni i mistični minimal techno po kome je prepoznatljiva. Jedan od omiljenih techno dvojaca koji čine Dan Duncan i Igor Tchkotoua, Pig&Dan svojim poslednjim izdanjem za etiketu Drumcode pomera granice, kako na top listama tako i na žurkama širom sveta. Zaljubljenici u muziku koji se ne zadovoljavaju ničim manjim od savršenog u intervjuu za The Clubber posetiocima Central Dance Eventa poručili su spremaju veliki muzički prasak.

Svakako se ne sme propustiti drugi dan Nove godine kada slušamo berlinskog vunderkinda i miljenika publike David August-a. David je osvojio mnoge nakon svog Boiler Room nastupa koji je do danas ostao jedan od najgledanijih. Nemački producent, didžej i lajv izvodjač debi album izdao je za Diynamic Music, a nakon nedavnog EP izdanja  ‘The Spell / A Golden Rush’ radi na novom materijalu koju ćemo, nadamo se, čuti u njegovom setu.

Ako još uvek niste odlučili gde ćete za Novu – Central Dance Event rešava ne samo pitanje dočeka i reprize, već i “reprize reprize” kao i veče ‘zagrevanja’ pred doček. Central Dance Event u Magacinu Depo i Hangaru donosi čak četiri odlične žurke sa odabranim izvodjačima, i to sve za samo 3.990 dinara!

Send this to a friend