Od ponedeljka karte za Traumera i Nastiu 1090 dinara

Ukoliko još uvek niste iskoristili veliku akciju po kojoj za 3 kupljene karte za predstojeću Raveolution žurku dobijate četvrtu gratis, sad je pravi trenutak – od ponedeljka, 31. oktobra, cena karte skače na 1090 dinara, dok će VIP karte koštati 1500 dinara. Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, Win Win shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

Na predstojećem Raveolution spektaklu 4. oktobra, prestonički klaberi će imati priliku da uživaju u setovima Traumera i Nastie, kojima će domaću podršku pružiti Peter Portman i John Belk. Žurka će se odigrati u Hangaru u Luci Beograd, jednom od najomiljenijih prostora ljubitelja elektronske muzike.

Traumer je jedno od najtraženjh imena evropske techno scene, čemu delimično može da zahvali traci Hoodlum koja je postala prava techno himna u klubovima širom sveta i obezbedila mu mesto na samom vrhu evropske elektro scene. Do sada je potpisivao za mnoge prestižne label-e poput Desolat-a, Cocoon-a, Skryptöm-a, IRM-a, Sign Industry-ja i drugih. Uprkos tome što je puštao na svim većim svetskim festivalima i prestižnim klubovima širom sveta, kaže da mu je pariski Rex Club u kom je počeo i dalje omiljeno mesto na kome pušta muziku.

Osim toga što važi za jednu od najlepših dama elektronske scene, zbog čega je poznata i kao Nastia The Beauty, lepa Ukrajinka Nastia je jedna od najtalentovanijih evropskih DJ-ica. Ova devojka je za kratko vreme postale resident mnogih evropskih klubova kao što su Arma17 (Moskva), FUSE (Brisel), Ampere (Antverp) i mnogi drugi, a 2014. je pokrenula i Strichka festival u Kijevu. Nastia ima i svoju vinil only etiketu „Propaganda“, koja je dobila ime po istoimenom radio show-u koji vodi.

Send this to a friend