Svakog 31. decembra klub Dragstor otvara sve tri sobe da bi napravio mesta za raznovrsni program predvođen lokalnim didžejevima i promoterima čiji su partiji obeležili prethodnu godinu. Ove godine njima će se pridružiti i eklektična selekcija gostiju iz inostranstva u sledećem sastavu: Producent iz Njujorka sa sedištem u Berlinu, Phase Fatale, potom JASSS iz Španije takođe sa sedištem u Berlinu, duo iz Amsterdama, predstavnici Red Light radija, Max Abysmal i DJ Soulseek koji su početkom godine već nastupali u Dragstoru kao CAWD SLAYDAZ i Mai Nestor iz Stokholma.Novogodišnji rejv u Dragstoru na tri bine sa Phase Fatale, JASSS i Red Light Radio ekipomLajnap će po sobama izgledati ovako:

BIG ROOM

Phase Fatale (Ostgut Ton / BITE, DE)
JASSS (iDeal Recordings / Mannequin, DE)
33.10.3402 (L.I.E.S.)
SAUD

Red Light Radio ROOM
CAWD SLAYDAZ | Max Abysmal & DJ Soulseek
Mai Nestor (SE)
Lule Kompleks

INSOLENCE IN THE CHAMBERS
Matej Rusmir
Andria

Rezident Berghajna i gruzijskog kluba Khidi, Phase Fatale, predvodiće ekipu u Velikoj sobi. Počeo je karijeru izdanjima na Ostgut Ton i Jealous God lejblovima koju je krunisao osnivanjem sopstvenog lejbla BITE i saradnjom sa Silent Servant-om. Njegova selekcija pokazuje veliko interesovanje za oštriju stranu tehna sa povremenim izletima u vokalima obojen indastrijal ili klasike sa nežnim melodijama.

Španska producentkinja i DJ, rezident berlinskog kluba Säule, JASSS, piše drugačiju budućnost svojim atmosferičnim blejdranerovskim setovima gde etno iz Severne Afrike, elektro, sint pop i razarajući savremeni ritmovi zauzimaju otprilike isto mesta. Karijeru je počela 2016. godine EP-jem na lejblu Mannequin. Njen album “Weightless” iz 2017. godine, izdat na iDEAL Recordings lejblu je selekcija opasnih bitova i flerta sa džezom finiširana avangardnim dizajnom zvuka. Ovo izdanje se čini kao da je došlo niotkuda, a trake sa njega su neke od najpuštanijih u poslednje dve godine u anderground krugovima.
JASSS Boiler Room

Domaću podršku u Velikoj sobi pružiće rezident DJ Dragstora, 33.10.3402 i rezident SUB ROSA večeri, SAUD.

Mai Nestor live from Intonal in Malmö!

Gepostet von Red Light Radio am Samstag, 29. April 2017

Crna soba će ove novogodišnje noći postati Red Light Radio Room pošto će ekipa ovog amsterdamskog radija predvoditi program. Max-u Abysmal-u i DJ Soulseek-u, koje ste ranije ove godine mogli da čujete u Crnoj sobi kao CAWD SLAYDAZ, pridružiće se Mai Nestor iz Stokholma i Lule Kompleks kao domaća podrška. Mai Nestor je bila učesnica Red Bull Music akademije 2010. godine i članica je benda Facit. Poreklom iz Hanoja, Mai je istraživala eksperimentalnu i muziku iz horor filmova u mladosti što je uticalo na njene atmosferične setove. Debitovala je na dublab radiju iz Los Anđelesa.

Čejmbere ove godine vode rezidenti Insolence večeri, Andria i Matej Rusmir, dvojica najmlađih predstavnika domaće scene koji imaju uspešnu godinu za sobom sa brojnim nastupima i hvaljenim debi izdanjima.
Zanimljivo je da je novogodišnju noć u Dragstoru Resident Advisor preporučio kao njihov izbor komentarom koji možete da pročitate na ovoj stranici.

Early Bird karte za ovaj događaj su rasprodate. Karte možete da kupite na svim prodajnim mestima Eventima i onlajn.

 

Send this to a friend