Ukrajinski label Freegrant Music najavio je na Beatportu novi EP pod nazivom “Lunar” jednog od vodećih BiH DJ-eva I producenata Nebs Jack-a.

EP se sastoji od tri trake Lunar, Visions i Exodus, koje predstavljaju posebnu harizmu između Progressive House-a i Melodic Techno-a, a naišao je i na sjajne komentare vodećih svjetskih i regionalnih DJ-eva kao što su Paul Oakenfold, Ferry Corsten, Gareth Emery, Kryder, Animal Picnic, Space Motion, Andrew Meller I mnogi drugi.

Nebojša Janjić (Nebs Jack) karijeru je počeo kao četrnaestogodisnjak 2001. godine u manjem klubu blizu svog grada. Nakon dugogodišnjeg rada 2009. godine pod imenom Neshoo izdaje prvi singl “Lost Feeling” za italijanski label “Italo Business” i zauzima prvo mjesto na njihovoj top listi najprodavanijih singlova.

Nakon toga pod imenom Nebs Jack potpisuje ugovore sa izdavačkim kućama širom svijeta: “Marfil Digital” (Spain), “Suka” (France), “Caballero” (Germany), “Muzicasa recordings” (Hungary), “Tall House Digital” (London), “Heavenly Bodies” (Miami) … Nekoliko izdanja je našlo svoje mesto na Beatport i Traxsource najprodavanijim ”TOP 100 House” listama što je otvorilo vrata inostranim gostovanjima i samim tim ga uvrstilo u internacionalnog izvođača.

Organizator je najvećeg festivala elektronske muzike u BiH (Fresh Wave festival).

Send this to a friend