Fortress Music Festival 2018 zakazan je za 24. i 25. avgust na dobro poznatoj lokaciji u Smederevskoj tvrdjavi. Podsećamo da ovogodišnje izdanje donosi i niz novina: dva dana, dve lokacije, četiri stejdža, osam noćnih i dve dnevne žurke, kao i raznovrsnost muzičkih žanrova je definitivno ponuda koja će obeležiti ovo leto!

Ulaznice za festival dostupne su u ograničenom, trećem prodajnom kontigentu i njihova cena iznosi 1190 RSD. Ulaznice možete nabaviti na svim DDtickets prodajnim mestima širom Srbije, kao i u vašoj najbližoj Win Win radnji. Nakadia, The Mode, TKNO, Andrew Meller i drugi na ovogodišnjem Fortress Music FestivaluSmederevska tvrdjava dugi niz godina važi za jedno od najboljih lokacija za organizaciju ovakvih muzičkih dogadjaja u ovom delu Evrope. Medju najavljenim imenima koja nastupaju ove godine su Nakadia, The Mode, TKNO, Andrew Meller, Mirko & Meex i mnogi drugi.

Fortress Music Festival najavljuje i FORTRESS KAMP NASELJE koje će najbrži gosti moći da zauzmu uz kupovinu karata potpuno besplatno. Uz kupljenu ulaznicu za sebe i ekipu rezervišite besplatan šator kapaciteta od 2 do 10 osoba. 

Send this to a friend