Jedan od vodećih inovatora Istočne Evrope, Mihai Popoviciu nastupiće u petak, 22. novembra u beogradskom klubu Half sa svojim specijalnim ‘extended’ setom. Early-bird ulaznice po ceni od 590 rsd možete kupiti od 06.11. na svim GIGS TIX prodajnim mestima.

Ovaj umetnik poreklom iz Rumunije otpočeo je karijeru pre skoro 20 godina, a prvo izdanje usledilo je 2005. godine, za renomirani label DJ Hella, Gigolo Records. Od tada, on neprekidno niže uspehe, izdajući trake za mnoge cenjene etikete i visoko se kotirajući na top listama. Njegovi DJ setovi predstavljaju intenzivno muzičko putovanje koje osvaja plesne podijume najpoznatijih evropskih klubova, među kojima su Panorama Bar i Watergate u Berlinu, Fabric u Londonu i Space na Ibici.

Klub half je novo mesto ljubitelja beogradske elektronske scene, osnovan sa ciljem da u prestonicu donese novi i revolucionarni koncept noćnog života. Nakon sjajne letnje sezone zimski half nastavlja da priređuje sjajne večeri tokom svakog vikenda sa pažljivo biranim gostujućim di džejevima.

Send this to a friend