Metodi Hristov stiže na Green Love 2. decembra

Naredna u serijalu nezaboravnih Green Love žurki održaće se 2. decembra na novosadskom Spensu kada u goste stiže miljenik domaće publike Metodi Hristov. 

Još jedno iznenadjenje koje su organizatori priredili jeste da iste večeri nastupa i Nusha, sve popularnije ime na globalnoj techno sceni, koja će nastupiti u specijanom b2b setu sa Leom Dobričić.Metodi Hristov stiže na Green Love 2. decembraMetodi Hristov dolazi iz susedne Bugarske. Jako brzo je postao miljenik klabera u regionu, a njegovo ime postaje sve zapaženije i na globalnoj sceni. Energični momak iz Sofije dospeo je u centar pažnje 2014. kada je izdao traku Step Outside, koja je oduševila publiku širom sveta. Od tada njegova karijera kreće da se razvija eksponencijalnom brzinom, a ljubitelji njegovog lika i dela često ne mogu da se odluče da li Metodi bolje pušta ili pravi muziku.

Kao DJ je nastupao na svim značajnijim muzičkim festivalima i klubovima širom sveta, a njegov prepoznatljiv stil vole svi oni kojima prijaju energične tech-house melodije koje neretko prožima i nešto mračniji zvuk. Ono što je Metodijev zaštitni znak jeste i činjenica da „vrti“ dosta muzike koju je sam producirao na svojim setovima – kaže da zbog toga izuzetno vodi računa o tome gde i kada će da pušta muziku, da bi jednako vremena mogao da posveti i jednom i drugom aspektu svog posla. Potpisuje za mnoge velike etikete poput Terminal M, Glasgow Underground, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, a pokrenuo je i svoju etiketu pod nazivom Set About. Kako sam kaže, ova etiketa je nešto što ga izuzetno inspiriše i na šta će se koncentrisati u narednoj godini, a mi jedva čekamo da nas na dočeku Srpske nove godine u Beogradu obraduje i novim izdanjima sa svoje etikete.

Ulaznice za event su dostupne po ceni od 990 RSD i možete ih kupiti putem Gigstix prodajne mreže. Više informacija potražite ovde.Metodi Hristov stiže na Green Love 2. decembra

Send this to a friend