Ovog leta #samotvdo! Metodi Hristov, di-džej i producent iz bugarske dolazi 16. maja u beogradski klubu Monsun! Domaću ekipu koja će deliti pult iste večeri sa Metodijem čine Phill & Dansmore, Tumalon, Calavera & Manya, Nemax Jackmill, Kristijan Petrovski.

Metodi Hristov ima zaista jedinstven stil koji karakteriše mračna strana tech house zvuka i sirovi house bit. Metodi je za kratko vreme uspeo da pridobije veliki broj fanova elektronske muzike. Poznat je po tome što voli da eksperimentiše sa različitim stilovima koji su neočekivano dobro kombinacija.

Njegovo izdanje „Step Outside“ iz 2014. godine označeno je kao jedno od najboljih traka koje su se mogle čuti na Ibici te sezone a podržano je od strane artista kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Joris Voorn, Mendo, Andre Crom, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot, Ramon Tapia i Audiojack. Njegova izdanja se mogu naći na lejblovima kao što su Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music i drugi.

Pored toga što je jako brzo postao svetski priznati producent, poznat je i kao sjajan DJ a radujemo se svakom njegovom nastupu.

Cena karte ce biti uskoro objavljena, kao i akcija pretprodaje koja ce se odvijati u periodu pre 16. maja.

Ulaznice

Send this to a friend