Metodi Hristov 23. juna na Slobodi!

Jedan od omiljenih izvodjača domaćih klabera Metodi Hristov, nakon spektakla kojim smo započeli ovu klabing godinu u krcatom Magacin Depou vraća se u Beograd 23. juna kada nastupa na splavu Sloboda.

Karte u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, Vulkan knjižarama, WinWin shopovima, kao i putem sajta www.ddtickets.rs po ceni od 600 RSD. Cena ulaznice na vratima iznosiće 900 RSD.Metodi Hristov 23. juna na Slobodi!Metodi Hristov je definitivno jedan od najpopularnijih evropskih didžejeva, a klaberima je poznat po svojim eksplozivnim setovima na koje niko nije imun. Melodično, euforično i mračno, tako mnogi opisuju njegov svojstveni pristup tech-house zvuku. Pažnju scene Metodi je na sebe skrenuo već dobro poznatom trakom  Step Outside 2014. godine, a od tada je izdavao za Terminal M, OFF Recordings,  Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records i mnoge druge lejblove.

Prošla godina svakako je bila najznačajnija u karijeri Metodi Hristova, njegova traka ‘Set About’ 2016. godine obeležila je tech-house žanr i našla se medju deset najuspešnijih traka, dok je istoimeni lejbl imao veoma zapažena prva izdanja.

Što se tiče novih projekata, Metodi Hristov nedavno je izdao EP Behind za Beatfreak Recordings a trake sa izdanja zauzele su visoke pozicije na Beatport techno i tech-house top listi. Metodi je, takodje, čest gost kluba Egg u Londonu, pa ne iznenadjuje saznanje da novo izdanje lejbla What Came First koji lansiran za renomirana imena koja nastupaju u britanskom klubu potpisuje upravo uspešni bugarski producent.

Podrška biće domaće didžej zvezde Nexie, Vuk Smiljanić i Rub A Dub.

Metodi Hristov opravdao sva očekivanja! Još jedna sjajna RAVEOLUTION žurka u prepunom Depou!

Posted by The Clubber on Samstag, 14. Januar 2017

Send this to a friend