Jednog od vodećih britanskog house producenta, Mark Kinghta, domaća publika imaće prilike da ponovo čuje 13. juna na Niškoj tvrdjavi.

Nakon njegovog sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Love Festu, imaćemo prilike da u Srbiji ponovo čujemo velikog majstora house muzike i osnivača  prestižnog Toolroom Recordsa.

Pored brojnih hitova kao što su ’’Your love’’, ’’ironing man’’, ’’Alright’’ i ’’Man with the red face’’ koji je nastao u saradnji sa Funkagendom, njegovu karijeru obeležila jeGRAMMY nominacija kao priznanje za producentski rad na albumu grupe The Black Eyed Peas. Mark je uradio i veoma uspešne remiske numera Basement Jaxx-a i Chris Malinchak-a.

Mark Kight jedan je od DJeva čiji se setovi dugo pamte, što su izjavili mnogi koji su ga slušali na Ibici. U njegovim setovima uvek postoji savršen balans izmedju novih i starih izdanja koja pripadaju različim žanrova koji su uvek savršeno uklopljeni.

Kredibilitet i intergritet koji Mark Knight poseduje definiše njegovu poziciju na sceni na kojoj je prisutan već jednu deceniju. Mark će ponovo natupiti u Srbiji u junu ove godine na oduševljenje nišlija koji će ga ugostiti.

Pored Mark Knight-a nastupiće i Adrian Hour i Mark Storie. Pripremite se za Toolroom spektakl!

June 13th we bring Toolroom Live to Serbia for the very first time! Myself, Dj Mark Storie and the man of the moment Adrian Hour!!

Posted by Mark Knight on Mittwoch, 20. Mai 2015

Send this to a friend