Mladi srpski pop umetnik, Luke Black, sinoć je zapalio publiku na tajnom beogradskom koncertu u klubu WATS, izvodeći potpuno nove pesme sa debitantskog studijskog izdanja “Thorns EP” koji je od ovog trenutka dostupan digitalno i fizički u Srbiji, regionu i širom sveta.

Luke Black je sinoć premijerno nastupio pred odabranim zvanicama – medijima, novinarima, partnerima, najvatrenijim fanovima i prijateljima u beogradskom klubu Wats, gde je prvi put pored novih pesama predstavio i svoje snažne vokalne veštine. Interesantan scenski nastup i mračna igra svetala u Wats-u su doprineli da mladi harizmatični pevač, tekstopisac i multi-instrumentalista iznova osvoji simpatije fanove, predstavnike medija i svih prisutnih._MG_5904 _MG_6024 _MG_5936Nakon uspeha prvog singla “D-Generation” za koji su remikse radili domaći producenti – MKDSL, Jan Nemeček i Luminous, usledili su singl “Holding On To Love” i zvaničan Remix EP istoimenog singla za koji su remikseri ovoga puta bili ne samo domaći, već i regionalni odnosno internacionalni producenti – Tijana T(Srbija), DJ Lil Taty (Srbija), Hard Ton (Italija), Buzdovan (Hrvatska) i inje (Srbija), Luke Black nastavlja istim tempom objavljujući debi studijski EP sa potpuno novim pesmama.

Dvadesettrogodišnji Luka Ivanović, kako je pravo ime ovog muzičara, dokazuje da je moguće napraviti regionalni uspeh, i nagoveštava da je na pravom putu da dostigne internacionalni uspeh što je posebno nagovestio u intervjuu za @music, projektu društvene mreže Instagram, na kome su prethodno bili predstavljeni i umetnici poput: Miley Cyrus, Drake, Foo Fighters, 50 Cent i mnogi drugi.

Sa prvim singlom i spotom postao je miljenik domaćih i regionalnih modnih i lifestyle  magazina, dok srpski tinejdžeri već imaju njegov poster na svom zidu. Mediji ga nazivaju “govornikom svoje (de-) generacije“,”svetlom tačkom srpske alternativne muzike”, “modnim magom” i predstavljaju ga kao “budućnost srpskog popa”.

Za tek nešto više od godinu dana na muzičkoj sceni i tek dva objavljena singla, Luke Black iza sebe već ima nominaciju za singl godine (2014), dva #1 mesta na srpskim radijskim top listama, njegovi singlovi i remiksi se emituju od Velike Britanije i Francuske, preko Austrije i Sjedinjenih Američkih Država, pa sve do rodne Srbije, a sa #hotlremix izdanjem Luke Black zvuk je konačno stigao i na plesne podijume širom sveta.

Posle beogradske publike, Luke Black ima zadatak da na isti način impresionira prvo bečku publiku 3. oktobra na Waves Vienna festivalu, a potom i zagrebačku publiku 5. oktobra kao predgrupa bendu Lust For Youth u klubu Tvornica Kulture.

“Thorn EP” u Srbiji je od danas dostupan digitalno na streaming servisu Deezer, kao download naBeatport-u i fizički u svim bolje snabdevenim muzičkim podavnicama. 2652422_20150901095833_2033382292

Send this to a friend