Lea Dobričić, Kristina Lalić, Mancha & MarkPanic 23. maja na SeeJah Festivalu u Kraljevu

U utorak, 23. maja održava se SeeJah Festival u Kraljevu koji će obeležiti početak ‘Open-Air’ sezone u ovom gradu.

Ljubitelje kvalitetnog techno zvuka obradovaće vest da stiže najbolja postavka domaćih didžej imena koju predvode Lea Dobričić, Kristina Lalić i duo Mancha & Mark Panic.

Stadion “Željevo” još jednom će postati centar domaće scene, te će se za miks pultom smenjivati osam izvodjača koji će se pobrinuti za preko dvanaest sati odlične muzike.

Festival kapije za posetioce otvara u 15 časova kada će Trips i Tics, a zatim i Bažalac i Račić, atmosferu zagrevati svojim b2b setovima.

Mancha & MarkPanic

Kraljevi beogradskih aftera i tvorci brenda Belgrade Afterhours Mancha & MarkPanic, prisutni su na sceni preko petnaest godina. MarkPanic je svoju karijeru započeo 2000. godine, a Mancha dve godine kasnije. MarkPanic je prvu popularnost stekao kao trance izvodjač, nakon čega, oprobavši se u raznim pravcima i usavršivši tehnike miksanja, prelazi u nešto prefinjeniji zvuk koji često predstavlja spoj deep house, tech house i techno zvuka. Mancha je dobro poznato ime beogradske klupske scene. Prve rezidenture imao je u klubovima poput Akademije, a nastupao je u svim vodećim klubovima u zemlji i regionu. Kada je njegova produkcija u pitanju, izdavao je za Freshin, A must have i Mirabilis, a njegova muzika mogla se čuti u setovima vodećih imena na sceni.

Mancha & MarkPanic naći će se za pultom SeeJah Festivala od 20 časova.

Kristina Lalić
Kristina Lalić je jedno od najkvalitetnijih imena na našoj sceni. Kristina je dobro poznata po svojim energičnim setovima a nastupala je rame uz rame sa Anjom Schneider, Richie Hawtin-om, Luigi Madonna-om, Cristian Varela-om i drugima. Njena karijera uzima veliki zamah nakon emitovanja prvih mikseva na Frisky i Proton. Najznačajnija izdanja objavila je na Naked Lunch i Gain Records etiketama, dok je njenu traku ‘Compromise’ Adam Beyer zavrteo tokom svog nastupa na Awakenings Festivalu.

Kristina će svoj pulsirajući techno set na SeeJah Festivalu započeti u 22 časa. 

Lea Dobričić

Najomiljenije ime techno muzike u Srbiji i regionu svakako je Lea Dobričić, te ne čudi da će se ona pobrinuti da posetioci festivala u Kraljevu kući krenu sa osmesima na licima.

Zakoračila je na svetsku scenu nakon pobede na Burn Residency takmičenju. Ova pobeda je označila je početak njene rezidenture u prestižnom klubu Privilege na Ibici, nakon čega je nastupala u renomiranim klubovima u Evropi od kojih se posebno ističe Rex u Parizu. U Beogradu je često možemo čuti na najvećim žurkama na kojima nastupaju vodeća imena globalne elektronske scene.

Leu Dobričić pod otvorenim nebom na stadionu “Željevo” slušamo od ponoći.

Cena ulaznica za SeeJah Festival u Kraljevu u pretprodaji iznosi 300 RSD, dok će na dan festivala ulaznice koštati 500 RSD. Više informacija o dogadjaju potražite ovde.

Send this to a friend