Odbrojavanje je počelo za najuzbudljiviju završnicu letnje festivalske sezone – ostalo je još nešto više od nedelju dana do spektakularnog petog izdanja Sea Dance festivala.

Jubilarno izdanje okupiće neke od najvećih svetskih i regionalnih zvezda koje su svojim stvaralaštvom kreirali trendove muzičke industrije i hitmejkere čije nagrađivane numere su postale himne generacija i zajedno broje milijarde YouTube pregleda!

5 dana provoda već od 46 eur!

Zaokružite svoje festivalsko leto u velikom stilu i obezbedite smeštaj u kampu i kartu za festival po ceni od 46 eura! Cena paketa, ukoliko uključite i povratnu autobusku kartu iz Beograda, iznosi samo 99 eura. Više informacija i pogodnosti o ulaznicama, smeštaju i prevozu do festivala potražite ovde. Požurite, jer je ova akcija ograničena!Ne propustite najludje festivalsko letovanje i prvo izdanje Sea Dance-a na novoj lokaciji, plaži Buljarica koja predstavlja istinski biser netaknute prirode jadranske obale. Tirkizno more, peščana i šljunkovita obala obgrljena je pojasom borove i listopadne guste šume i tri stotine godina starim maslinjakom, što čini ovu crnogorsku plažu pravom zelenom oazom.

Ulaznice možete kupiti na ovom linku.

U prodaji su i dnevne ulaznice i to po ceni od 1.800 dinara po danu. Pored redovnih ulaznica, u prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu ovogodišnjeg festivala. Vlasnici VIP Gold ulaznica uživaće pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamenu narukvica, zasebnog ulaza na festival kao i pristupa VIP terasi. Cena VIP Gold paket ulaznica za sva tri dana iznosi 12.000 dinara. Ulaznice su dostupne putem zvaničnog sajta festivala seadancefestival.me, a na istom mestu u ponudi je i smeštaj i organizovan prevoz iz Srbije.

Send this to a friend