U petak 31. januara u klubu DOT pojaviće se domaća garda – Filip Fisher, Baka i Luka Čikić. Lagani techhouse ritmovi širiće se plesnim podijumom, tako da očekujte savršenu završnicu najdužeg meseca u godini.

Filip Fišer, sa trenutnom adresom u Beogradu, ima iskustvo više od 10 godina u muzičkoj industriji, kao DJ, producent i vlasnik etiketa „ThePurr“ i „OrfanelliRecords“. U njegovim setovima može da se čuje deepprogressivegroovy bitovi pomešani sa underground i minimal zvucima – ova kombinacija diže iz mrtvih. Pored objavljivanja traka na svojim etiketama, njegova muzika našla se i na OffsiteRecu, ICONYCu, MaintainReplayu, RezongarRecu,AcunaBoyzu i drugim izdavačkim kućama. Nekoliko puta je bio na Beatport i Traxsource listama top 100.

Nastupao je na prestižnim svetskim i domaćim festivalima i klubovima kao što su Amsterdam Dance Event, Club NL, D-EDGE &Fosfobox, EddiesHouse, Insomnia, Exit festival, Intropea, Fabrique, Kikoto, DEPO. Nekoliko godina rezident je klubova DOT, Plastic i Mint. Pult je delio sa Gramophonedziejom, Rodom B, SpinnZinnom, SPURIom, MarcelloV.O.Rom, JUST2, Luthier, KidMassive i mnogim drugim.

Za vrlo kratko vreme Baka je ostvario uspeh na domaćoj sceni – pušta po skoro svim eminentnijim klubovima u srpskoj prestonici. Karakterišu ga strictlyhouse setovi – minimal i techalltheway. Provuče se i koja veselica kroz njegovu klackavu muziku, kako on to voli da kaže. Za uvod priprema set inspirisan Beogradom i techy zvukom.

Luka Čikić jedan je od najmlađih artista na regionalnoj sceni. Prve korake u muzici je napravio 2015. godine i do sada je osvojio srca mnogih ljubitelja elektronike. Na njegov unikatan zvuk imali su uticaja imena poput Âme i Trikka. Fuzija mračnih melodija i elektronskog zvuka, sa elementima afro perkusija, kao i pozitivni disko vajb čine ovog momka posebnim. Uživa u dugim allnight setovima jer onda ima priliku da publiku odvede na putovanje kroz razne žanrove elektronske

muzike. Nastupao je na Exit, FreshWave i Nox Festivalu, a pult je delio sa Denisom

Horvatom, Ivoryjem, SantiagoGarciom – upravo ti nastupi su ga izgradili u izvrsnog muzičkog selektora.

Send this to a friend