Ako ste jedan od onih klabera koji se silno obraduju kada čuju da je neko ime potvrdjeno i da gostuje u Beogradu ili negde u Srbiji, pomoćićemo vam da doznate neka od tih di-džej imena čiji su nastupi ranije ugovoreni ali još uvek nisu zvanično objavljeni i potvrdjeni od strane promotera i organizatora. S obzirom da je ”Gigatools” sve popularniji medju di-džejevima, većina njih se odlučuje da koristi ovu aplikaciju kako bi svoje fanove obavestio o dolasku u njihov grad ili u njihovoj blizini neposredno posle ugovorenog ”giga” što se dešava obično mnogo ranije, (čak i po godinu dana u slučaju velikih di džej zvezda) u odnosu na datum održavanja same žurke.

Predstojeće nastupe di-džejeva i drugih artista koji koriste ovu aplikaciju i koji su potvrdjeni u Beogradu i Srbiji možete pronaći na sledečem linku, dok ćemo vam mi takodje predstaviti neka od ovih imena koja će nas izvesno uskoro i posetiti.

Skazi @ And music, Beograd 13. januarskazi

Daniel Boon @ TBA, Beograd 13. januardaniel boon

Lifeforms @ Imago CUK, Beograd, 23. januarLifeforms

Vini Vici @ Imago CUK, Beograd, 30. januarvini_vici3

Ace Ventura @ Imago CUK, Beograd  5. februarace-vent-pic

Miguel Bastida @ The Tube, Beograd 5. februarMiguel Bastida

Marika Rossa @ The Tube, Beograd 27. februarMarika Rossa3

Ivan Smagghe @ Disco not Disco, Beograd 12. martIvan Smagghe

Stefano Noferini @ Green Love Festival, Novi Sad 16. mart
StefanoNoferino_03

Iliuchina @ TBA, Beograd 2. april
Iliuchina

Ukoliko želite da saznate koja ćete još imena di-džejeva pored ovih navedenih slušati u vašoj blizini tokom naredne godine, a to želite da saznate pre ostalih. Proverite povremeno Gigatools aplikaciju koja će vam svakako pomoći da budete neko ko zna sve nastupe unapred pre nego što se to zvanično objavi. 🙂

Izvor: gigs.gigatools.com

Send this to a friend