Već je dobro poznato da nas na PLAY žurci 23. septembra na Beogradskom Sajmu očekuju Guy J-a i Jeremy Olander i da se ovaj progressive spektakl iščekuje sa velikim nestrpljenjem. Razlozi tome su brojni – Guy J je jedno od najvećih imena progressive-a i njegov rad je već svima dobro poznat. Međutim, ni momak sa kojim će deliti DJ pult ne zaostaje po kvalitetu i popularnosti – atraktivni Jeremy Olander osvojio je simpatije klabera svojim senzualnim i melodičnim setovima, ali i atraktivnim imidžom po kom je prepoznatljiv.

Ovaj mladić koji dolazi iz Švedske već je odavno proglašen dostojnim naslednikom Eric Prydz-a i Deadmou5-a i čuvarem iskonskog progressiva. Olanderovi setovi ostavljaju bez daha i na velikim festivalima i u intimnijoj klupskoj atmosferi jer predstavljaju svojevrstan spoj deep-a, progressive-a i ritmičnog techna. Olander ima i svoju etiketu „Vivrant“ na koju je posebno ponosan. Njegov prepoznatljiv imidž – duga tamna kosa i brada koje su postale njegov zaštitni znak – učinio je da ovaj mladić vrlo brzo postane široko prepoznat i popularan među publikom koja prati progressive scenu.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1190 RSD na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs. Ove nedelje aktuelna je i akcija 3+1, po kojoj za 3 kupljene karte četvrtu dobijate gratis.

Send this to a friend