KINTAR i Space Motion donose vreli zvuk Ibice u Kafemat ovog vikenda.

Novosadski klub Kafemat počinje svoju 5. sezonu ovog vikenda, te je kao hedlajner žurke ove subote najavljen Kintar.

Više informacija o žurci i ulaznicama možete pronaći ovde ili na 062 107 77 77.

Argentinac Jonatan Tesei, ime iza projekta KINTAR, jedan od najzapaženijih talenata u svojoj zemlji i sve popularnije ime na globalno progressive house sceni. KINTAR je do sada izdao preko 60 EP i singl izdanja, kao i dva albuma, dok je nedavno otkrio da trenutno radi na svom trećem studijskom albumu. Vlasnik je etikete Sudam Recordings, a pokrenuo je i SUDAM WORLD radijsku emisiju.

Kao vrsni poznavalac muzike, Kintar uspeva da u svoje produkcije vešto uklopi i trance, tribal, etno i downbeat elemente koji njegov progressive zvuk čine više nego jedinstvenim. Kako je sam izjavio u nedavnom intervjuu za Decoded, u njegovoj muzici mogu se pronaći i tragovi arapske i afričke muzike ali i zvuka sa Balkana.

Trake ‘El Camino’, ‘Sophie’ i ‘Answer’ učinile su ga jednim od najtraženijih imena na Ibici ovog leta, te svakako ne smete propustiti priliku da ga čujete kod nas.

Pored ovog Argentinca slušamo najtraženije domaće ime progressive zvuka, Space Motion čije se uspešne trake i remiksi mogu čuti u imenima kao što su Black Coffee i Solomun. Njegova traka ‘Asia’ od nedavno ima preko milion pregleda a Space Motion je upravo objavio i novi EP nazvan Epic.

Send this to a friend