Karte za Lovefest uskoro rasprodate!

Do početka jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta ostalo je oko tri nedelje, a ulaznica za festival je sve manje.Regularne ulaznice za festival dostupne su u ograničenom kontigentu. Ostao je još mali broj karata koji možete potražiti po ceni od 34 evra na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i putem sajta Lovefesta.Jednodnevne ulaznice dostupne su po ceni od 15 evra, dok nova cena VIP ulaznica od sinoć iznosi evra.

Heineken Lovefest, ovog leta biće održan od 3. do 5. avgusta, a na festivalu se očekuje više od 100 izvođača među kojima su Maceo Plex, Loco Dice, Luciano, Chris Liebing, Matador, Valentino Kanzyani, kao i Carl Craig koji se na festival vraća posle četiri godine. Tokom tri festivalska dana Vrnjačku Banju posetiće više od 100.000 mladih iz celog sveta.

Hoteli i apartmani u Vrnjačkoj Banji su već rasprodati. Prema rečima organizatora gotovo svi smeštajni kapaciteti rezervisani su nekoliko meseci unapred, a malo mesta je ostalo i u Lovefest hotelu, kao i festivalskom kampu.

#HeinekenLovefest se bliži! Poruči kartu sada po ceni od 34€ i vidimo se u Vrnjačkoj Banji gde te očekuje neprekidna avantura 🤖 💜 #NextLevel #Lovefest17🎫 www.lovefest.rs – eventim – gigstix

Posted by Lovefest on Freitag, 14. Juli 2017

Send this to a friend