Kako izgleda žurka na kojoj su posjetioci došli da slušaju, čuju i plešu uz muziku

Energija – riječ koju ćete najčešće čuti u svakodnevnom razgovoru i bez koje niti jedan parti ne može biti uspješan; onakvu kakvu smo navikli kada je novosadski producent i DJ Avoid, aka Vladimir Aćić u pitanju. Kako podići i zadržati energiju i atmosferu na žurci – zadatak koji je uspješno obavljen uz pomoć saboraca DRNDY-ja i AudioStorma.

Maestralno dirigujući underground klubskom scenom, mjastori za mix pultom, iskusno i veoma maštovito, poigravaju se sa različitim muzičkim pravcima stvarajući umjetnost koja je opipljiva u glavama rasplesanih plesača u klubu.

Veče je otvorio jedan od najcjenjenijih crnogorskih producenata Ognjen Vuković, aka AudioStorm. Po malo nezahvalan zadatak, ali ipak vrijedan divljenja – biti domaćin partija u klubu koji je u velikom dijelu odgovoran za promovisanje crngorske DJ scene. Odradivši savršen warm up set za ono što će u Maximusu uslijediti kasnije, opravdao je očekivanja crnogorskih clubbera te kormilo za mix pultom predao najboljem od najboljih producenata koji nam stižu iz komšiluka – Vladimir Aćić, aka Avoid.

Ako se može govoriti o savršenom kontaktu sa publikom, melodičnim trakama, muzici koja nije ograničena, onda je to ovaj novosadski artist. Maštovito poigravajući se sa muzičkim pravcima, energično, majstorski svođenim temama u muzici, pomjerio je granice clubbinga u Crnoj Gori. Uključiti publiku u cjelokupnu underground kulturu, zavodljivih tema i oštrih techno bitova, u energiju ritmičnosti i izazvati jaku emocionalnu reakciju – ideja je kojom se vodi savršeno radeći posao koji voli. Kraj večeri pripao je mladom producentu iz Niša, Vladimiru Drndareviću, aka D.R.N.D.Y. koji iz dana u dan pokazuje sve veći kvalitetč čineći svoj rad aktuelnim i zanimljivim.

Partijem u Maximusu umjetnici za mix pultom postavili su standard visoko – kako treba da izgleda žurka na kojoj su posjetioci došli da slušaju, čuju i plešu uz muziku.

Send this to a friend