Juliet Fox, Lea Dobričić, Metodi Hristov stižu na Šumadija Fest

Miljenici domaće publike Lea Dobričić i Metodi Hristov, kao i tehno zvezda u usponu Juliet Fox stižu na Šumadija Fest u Kragujevcu.

Za svoje osmo izdanje, Šumadija Fest nastavlja u jakom ritmu i prevazilazi očekivanja mnogih! Ove godine, 9. i 10. novembra, za pultom smenjivaće se apsolutni miljenik domaće publike Metodi Hristov, nemačka tehno zvezda u usponu Juliet Fox, kao i najpopularnije ime na našoj sceni, Lea Dobričić.Za mnoge neizostavno trens veče ugostiće imena kao što su E-Clip i Zyce iz Tesseract studija. Pored njih nastupiće i Kim0, Sale L&S, Metamyc i mnogi drugi.

Ulaznice u prve tri prodajne faze su rasprodate, te ih po ceni od 1090 RSD možete kupiti do kraja septembra. Dvodnevne ulaznice dostupne su putem sajta www.sumadijafest.com, zatim prodajnim mrežama ddtickets i gigstix, kao i u Kragujevcu u kafeu Nemam Ve De.

Glasanje za neafirmisane di-džejeve

U toku je glasanje za neafirmisane, o čemu više informacija možete pronaći ovde. Glasanjem dajete podršku neafirnisanim izvođačima da nastupe na Šumadija Festu 2018 sa nekim od najpopularnijih imena današnjice.

Promo žurka 29. septembra na Kneževom arsenalu u Kragujevcu

U subotu, 29. septembra na prostoru svima poznate Čaurnice na Kneževom arsenalu u Kragujevcu održaće se žurka zagrevanja!

Dogadjaj se održava na 2 sprata, gde će na donjem spratu biti tehno izvodjači predvodjeni Kristinom Lalić, a na gornjem spratu trens. Više informacija potražite ovde.

Šumadija Fest obećava muzičko putovanje u drugu dimenziju jer nas, pored pažljivo odabranih imena ove godine, u hali čeka i vrhunska produkcija zvuka i rasvete. Više novosti o izvodjačima i audio-vizuelnim efektima objavićemo uskoro.

Send this to a friend