Ostaje nam još samo 2 dana do predstojeće Raveolution žurke na koju nam stižu Traumer i Nastia. Karte se još uvek mogu nabaviti po ceni od 1090 dinara za obične i 1500 dinara za VIP ulaznice, dok će na samom ulazu na žurku koštati 1500 i 2000 dinara. Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, Win Win shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

Žurka koju svi s nestrpljenjem očekuju desiće se u petak, 4. oktobra u Hangaru u Luci Beograd, a razlozi za iščekivanje ove žurke su brojni. Jači pol raduje činjenica da će pred njima puštati Nastia, dama koja važi za jednu od najlepših DJ-ica i producentkinja na klupskoj sceni. O Nastii se već dosta toga zna – lepa Ukrajinka žari i pali širom sveta, ima svoj radio show Propaganda i istoimenu vinil-only etiketu. Ono što je možda manje poznato je da je Nastia prvi put ušla u klub sa samo 13 godina i da je taj prvi susret sa elektronskom muzikom odredio njenu dalju karijeru. Svoju ljubav prema muzici prenosi i na svoju ćerku i njene školske drugove, kojima je nedavno održala čas DJ-inga.

Što se Traumera tiče, ne treba mnogo trošiti reči s obzirom da je u pitanju veteran tehno-scene i „povratnik“ u Beograd. On je definitivno jedan od omiljenih gostujućih DJ-eva i domaća publika još uvek pamti legendarne setove koje im je priredio u sad već kultnom beogradskom klubu The Tube. Njegova traka Hoodlum bukvalno je postala techno himna ne samo u Beogradu, već i u klubovima širom sveta. Do sada je potpisivao za mnoge prestižne label-e poput Desolat-a, Cocoon-a, Skryptöm-a, IRM-a, Sign Industry-ja i drugih, a kako i sam kaže da jako voli da nastupa u Beogradu, sigurni smo da će nam prirediti još jedan nezaboravan set.

Domaću podršku Nastii i Traumeru pružiće John Belk i Peter Portman.14589634_1251976838157299_7517626813148650861_o

The Clubber vas vodi na Raveolution!

KAKO DA OSVOJITE KARTE?

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, sve što je potrebno jeste da na našoj facebook stranici The Clubber lajkujtete i šerujete ovaj članak ispod koristeći hashta g#theclubbermag (post ostavite da bude ”public” kako bi videli da je podeljen pri odabiru dobitnika) a nakon toga Vaše ime i prezime,ostavite ispod u članku ili u facebook komentarima na stranici. Dobitnici će biti odabrani pomoći sajta Random.org. Srećno!

Send this to a friend