Autor klasika „Paranoid Dancer“ dolazi u Beograd

Nemački producent Johannes Heil posvećen je tehnu od svoje 14. Godine. Prvi singl “Die Offenbarung” objavio je 1996. Godine na Heiko Laux-ovom lejblu U-turn. Dve godine kasnije pokrenuo je i sopstveni lejbl JH-Records na kom objavljuje većinu svog materijala, od ambijentalnih radova, preko daba, to tehna i Elektra.

Njegov super hit “Paranoid Dancer” je klasik koji mu je otvorio vrata čuvenog frankfurtskog kluba Omen u kom je udružio snage sa Svenom Vathom i napravio još jedan klasik “Dein Schweiss”. Tokom svoje karijere Johannes Heil je napravio još jednu veliku saradnju i to na projektu LFJH sa čuvenim Lenom Fakijem na njegovom lejblu Figure. Objavljivao je I za legendarni Cocoon Records. Johanesova muzika se pušta širom sveta svakog vikenda.

Domaća podrška ovog puta i u velikoj i u maloj sobi tako da ćete 13. januara u Dragstoru moći da čujete imena poput TKNO, Kristina Lalić, Kaen, Rope, Vladimir Savić, Dno Mora i Matej Rusmir.

Ulaznice u pretprodaja po ceni od 800 RSD možete pronaći na svim Eventim Serbia prodajnim mestima ili onlajn klikom ovde.

Send this to a friend