Jedna od najvecih zvezda svetske tehno i tek haus scene, Jewel Kid, nastupiće 13. Juna u Beogradu u Bašti Sava centra.

Producent koji nam dolazi sa Malte, Jewel Kid, prvi proboj na veliku scenu pravi 2007 god. kada je pobedio na Beatport remix contest-u za numeru “I Want You”, Carla Coxa, nakon cega izdaje desetine traka za renomirane lejblove kao sto su Suara, Tronic, Waveform, Global Underground, Soma, Break New Soil, Cr2, Starlight, a od 2011. i za svoju izdavacku kucu Alleanza. Nastupao je na gotovo svim najvecim svetskim festivalima kao headliner ukljucujuci Sonar i Space Ibiza, ADE i Air (Holandija), Thally (Brazil), Le Bonk (Finska), a lista gradova i klubova od zapadne obale Amerike do Majamija, Barselone, Amsterdama, Berlina, Rima, Milana, Pariza, Sidneja ide u nedogled.11182769_1443172675993464_439449358571778848_oVeć nekoliko godina se nalazi u samom vrhu najprodavanijih techno izvodjaca na Beatport-u, a poslednje 4 godine obilazi Evropu i svet u okviru Alleanza Showcase dogadjaja sa imenima kao sto su Tom Hades, Gary Beck, Christian Smith, Loco&Jam, Dosem, Hollen, Mauro Picotto, Pig & Dan, Harvey McKay.., koja ujedno predstavljaju i roster Alleanza lejbla.

Ove reference svakako garantuju da nas očekuje pravi techno spektakl 13. Juna u Basti Sava Centra!

Za warm up ce biti zaduzen svajcarsko-rumunski duo S-Case, a domacu podrsku čine Nikola Paunovic [Happy People] i Mark Dee Jack [Tech This Out]

The Clubber Vas vodi na Jewel Kid u Bašti Sava centra!

KAKO DA OSVOJITE KARTE?

Da biste učestvovali u nagradnoj igru, sve što je potrebno jeste da na našoj facebook stranici The Clubber lajkujtete i šerujete ovaj članak ispod koristeći hashtag #theclubbermag (post ostavite da bude ”public” kako bi videli da je podeljen pri odabiru dobitnika) a nakon toga Vaše ime i prezime ostavite ovde ispod u članku u facebook komentarima.

Dobitnici karata biće odabrani slučajnim odabirom, dok će njihova imena biti na spisku na ulazu. U igri učestvuju samo oni koji ispune sva tri uslova (like + share + ime u ”komentari” u članku ne u postu na facebook stranici) Dobitnike ćemo obavestiti u subotu oko 14h. Hvala svima  i srećno!

DELIMO KARTE ZA SUBOTU! JEWEL KID U BAŠTI SAVA CENTRA! https://www.clubber.rs/jewel-kid-13-juna-u-beogradu-delimo-karte/

Posted by The Clubber on Freitag, 12. Juni 2015

Send this to a friend