Internacionalni Muzički samit (IMS) najavio je povratak edukativog projekta ‘IMS College’ na novi klabing raj – Maltu.

Duboko plavo more u kontrastu sa obalom zlatno žute boje, skrivene plaže, litice sa kojih se pružaju pogledi na pučinu koji zaustavljaju dah, to je ono po čemu je ovo mediteransko ostvro poznato turistima. Od nedavno Malta ima da ponudi i mnogo toga kada je noćni život u pitanju. Sve više poznatih party brendova popul Elrow-a proširuje se na ovo ostrvo.Festivali poput AMP lost & found i Glitch, kao i klubovi Uno Village i Cafe Del Mar, već su stvorili ime i uticali na impresiju Malte kao klupskog raja, o čemu svedoči i konstantni porast broja turista.

IMS najavljuje dvodnevni dogadjaj sa edukativnim platformama u kome će učestvovati veliki broj profesionalaca učestvuje u radionicama, panelima, inspirišući na taj način održavanje žurki uz savete eksperata od odabira izvodjača do poslovanja.

14. i 15. septembra imena poput Dubfire, Tenishia, kao i prestavnici Beatport-a, elrow-a, Black Rock Publishing, elrow, Help Musicians, Inflyte, Mixmag, Ultra Music-a učestvovaće u panelima.

Letovi iz Beograda na Maltu Wizz Air-om dostupni su po pristupačnim cenama, te ukoliko se odlučite da posetite samit više informacija možete pronaći ovde.

Send this to a friend