Ljubav je kada nekome daš svoju dušu, svoje srce, um i telo. Kažu da je ljubav crvena kao vatra, kao krv crvena…Kao krv…

Ali u ljubavi  se često dese i razočarenja, strahovi, padovi, desi se da se prolije krv! Tada se značaj krvi gubi, kao što čovek gubi razum kada je sposoban da ruke uprlja istom tom krvlju i postane jedan od zvanica Pakla.

Zato je Go2 halloween maskenbal, 8. po redu, posvećen prljavim dušama koje će imati mogućnost da se te noći, 31. oktobra, sakriju pod maskom, ali će spoznati suštinu značaja krvi.

Cela scenografija posvećena je besmislenom prolivanju krvi, zastrašujućim realnim scenama, ali i scenama korišćenim kroz istoriju svega vezanog za krv – za vampire, vukodlake, za istorijske ubice, za velike umetnike koji su u krvi nalazili inspiraciju za velike istorijske ličnosti, koji su u krvi i osveti nalazili spas!

Go2 maskenbal ističe se i jednom plemenitom akcijom „Institut za transfuziju krvi“ svakog ko donira svoju krv, svakog ponedeljka, počev od 21.09.2015. na Studentskom Trgu u autobusu Instituta, časti sa dve ulaznice za ovaj događaj. Time se ova žurka podiže na jedan viši, Humanitarni nivo.baner-900x500 (1)Ove godine glavni stage PAKLENA POMORANDŽA”,  smeštamo u Mixer House-u, gde vas očekuje podrška house dj-eva poznatih svima u Beogradu i šire – DANIJEL ČEHRANOV, DOOSAN, DAVE FLOYD b2b OAKICH I OYSHA. Ovaj Kjubrikovom filmu je poznat po neograničenom nasilju koje je na bolan I sulud način kažnjavano.

Cena ulaznice iznosi 800 RSD.
SLOGAN našeg Halloweena je

Ako izlaziš mnogo I da se maskiraš dobro misliš da znaš,

Koliko si krvi za vrhunsku žurku, u tom slučaju spreman da daš

 

The Clubber Vas vodi na Halloween Maskenbal

KAKO DA OSVOJITE KARTE?

The Clubber u saradnji sa organizatorima Vas vodi na najveći Halloween maskenbal u regionu. Sve što treba da uradite je da ostavite svoje ime i prezime u Facebook komentarima ispod članka. 

Dobitnici karata biće odabrani putem softvera random.org. U igri učestvuju samo oni koji ispune uslove. Hvala svima  i srećno!

Send this to a friend